Ενδοοικογενειακή βία στο Ζεφύρι: Κατέληξε η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με εύφλεκτο υγρό από τον σύζυγό της
Η 45χρονη δέχθηκε βάναυση επίθεση από τον σύζυγό της, τη Δευτέρα 8/1.
Υπέκυψε στα τραύματά της, η γυναίκα, την οποία, την περασμένη εβδομάδα, είχε περιλούσει με εύφλεκτο υλικό ο σύζυγός της προκαλώντας της εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο το σώμα.
Πρόκειται για ένα ακόμη άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, που σημειώθηκε το πρωί της 8ης Ιανουαρίου στο Ζεφύρι.
Της έβαλε φωτιά
Λίγο πριν τις 8 το πρωί της περασμένης Δευτερας, ο 50χρονος άνδρας, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη 45χρονη γυναίκα του στο σπίτι τους την περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό και της έβαλε φωτιά.
Συνελήφθη ο σύζυγος
Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον «Ερυθρό Σταυρό», ωστόσο λόγω της κατάστασής της κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο «Γεώργιος Γεννηματάς» το οποίο διαθέτει Μονάδα Εγκαυμάτων.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον σύζυγο της.
Σύμφωνα με τον ξάδερφο του δράστη τη στιγμή της επίθεσης στο σπίτι ήταν τα παιδιά του ζευγαριού, τα οποία ξύπνησαν από τις κραυγές της μητέρας.
- Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί 24ώρου λόγω έργων – Έως πότε θα ισχύσουν
- Ακτιβιστές και οργανώσεις γυναικών ζητούν να αποσυρθεί το αμαρτωλό Grok του Έλον Μασκ
- ΠΑΣΟΚ: Ανεξέλεγκτη ακρίβεια, ανύπαρκτη κυβέρνηση
- Ιράν – ΗΠΑ: Τέλος στις απευθείας επαφές – Αυξάνεται ο φόβος για αμερικάνικη επίθεση στην Τεχεράνη
- Το επίσημο βιβλίο IQ TEST της MENSA αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- «Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Γκάιγκερ»
