Το… σίριαλ με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ καλά κρατεί, αφού από την στιγμή που ο Γάλλος επιθετικός δεν ανακοινώνει την απόφασή του τα συνέρια και οι φήμες για το μέλλον του είναι όλο και περισσότερα.
Αυτή τη φορά έρχεται ο Γάλλος δημοσιογράφος, Αμπντελάχ Μπουλμά, να δώσει τα δικά του… φώτα στην εν λόγω υπόθεση, τονίζοντας πως ο 25χρονος παίκτης έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι.
Μάλιστα αναφέρει ότι δεν έχει έρθει σε κάποια συμφωνία ακόμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μοιάζει και το μεγάλο φαβορί για να τον κάνει δικό της, συνεπώς όλα παραμένουν ανοιχτά.
Πάντως επισημαίνει πως οι Παριζιάνοι διαχειρίζονται με ψυχραιμία την υπόθεση και σκέφτονται το μέλλον είτε με εκείνον, είτε χωρίς, στο ρόστερ τους.
? KYLIAN MBAPPE NE POURSUIVRA PAS AVEC LE PSG À L’ISSUE DE LA SAISON !
Le français n’a pas encore communiqué sa décision officiellement et rien n’est encore signé avec le Real mais son avenir s’inscrit loin de Paris.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.