Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανησυχία στον Παναθηναϊκό για Ιωαννίδη ενόψει Ολυμπιακού

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό για Ιωαννίδη ενόψει Ολυμπιακού

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ντέρμπι με την ΑΕΚ και στις τάξεις του Παναθηναϊκού υπάρχει έντονη ανησυχία αναφορικά με την συμμετοχή του στην ρεβάνς του «Γ.Καραϊσκάκης»

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 2-2 απέναντι στην ΑΕΚ στην «Opap Arena» στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Superleague.

Ωστόσο πέρα από τους δύο βαθμούς το τριφύλλι είναι πολύ πιθανόν να χάσει και τον Φώτη Ιωαννίδη με τον Έλληνα φορ των πρασίνων να αποχωρεί στο 86ο λεπτό του ντέρμπι με ενοχλήσεις.

Όπως είναι φυσικό στις τάξεις του Παναθηναϊκού υπάρχει ανησυχία για κάποιον μυϊκό τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός μάχης από τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (17/1) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το ενδιαφέρον από το εξωτερικό

Φώτης Ιωαννίδης και Βαγγέλης Παυλίδης είναι χωρίς καμία αμφιβολία οι «καυτοί» Έλληνες φορ αυτή την στιγμή. Τόσο ο άσος του Παναθηναϊκού όσο και αυτός της Άλκμααρ πραγματοποιούν μια αρκετά παραγωγική σεζόν με αποτέλεσμα όπως είναι λογικό τα ονόματα τους να βρίσκονται στην λίστα κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης.

Ένα από αυτά είναι και η Γουέστ Χαμ η οποία σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα έχει βάλει στο στόχαστρο τους δύο Έλληνες φορ.

«Δύο Έλληνες επιθετικοί έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ο πρώτος είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης από την αντίπαλο μας στo Conference League, Άλκμααρ. Έχει πολύ καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όμως είναι αρκετά υψηλή η τιμή του.

Ίσως είναι πιο ρεαλιστική η επιλογή του Φώτη Ιωαννίδη, αντίπαλος του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο αυτές ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα με τον Ιωαννίδη να ισοφαρίζει στο 65’. Τον παρακολουθήσαμε και κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, όπου σκόραρε στην ήττα με 2-1 εντυπωσιάζοντας τους σκάουτς μας. Είναι πιο πιθανό να εξεταστεί η περίπτωση του», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024