Ένα ακόμα αιματηρό τροχαίο δυστύχημα σημείωθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας μεταξύ ενός αυτοκινήτου και μίας μηχανής. Το ΙΧ κατευθυνόταν προς Πειραιά και συγκρούστηκε με τη μηχανή που βρισκόταν στην οδό Τζαβέλα, με κατευθύνση από πλατεία Χαλκηδόνας προς πλατεία Περγάμου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στις 3:50 τα ξημερώματα της Δευτέρας στη διασταύρωση των οδών Αιτωλικού και Τζαβέλλα, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 22χρονου οδηγού της μηχανής, ο θάνατος του οποίου διαπιστώθηκε μετά τη μεταφορά του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Σημειώνεται δε ότι την προανάκριση για το δυστύχημα έχει αναλάβει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).