Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγγελική Ηλιάδη: «Η γιαγιά μου, Καίτη Γκρέυ, δεν με αναγνωρίζει»

Αγγελική Ηλιάδη: «Η γιαγιά μου, Καίτη Γκρέυ, δεν με αναγνωρίζει»

Ο δύσκολες στιγμές της μεγάλης τραγουδίστριας.

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη. Η Αγγελική Ηλιάδη αυτή την περίοδο ετοιμάζει νέες μουσικές συνεργασίες μετά από απουσία μηνών, με την τραγουδίστρια να ανυπομονεί να ξανατραγουδήσει.

Μάλιστα, στο επόμενο διάστημα πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μάγισσα», το οποίο έγραψε μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό στον Άγιο Δομίνικο.

Η  εμπειρία της στο «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!»

«Το concept δεν ήταν ριάλιτι. Ο κόσμος δεν έβλεπε τις δυσκολίες που είχαμε στην καθημερινή μας ζωή, δεν έβλεπε τους τυφώνες και τις καταιγίδες».

«Δεν πήγα στο Survivor, γιατί έπρεπε να μείνω κοντά στα παιδιά μου. Έλειπα ήδη δυο μήνες. Μπορεί αργότερα να μπω», συμπλήρωσε.

«Είχα συζητήσει πολλές φορές με τον Σάββα Γκεντζόγλου για το Survivor στο παρελθόν, ήταν ένα πρότζεκτ που μας άρεσε πολύ. Μετακύ σοβαρού και αστείου τον πρότεινα. Ο Σάββας θα φτάσει μέχρι τον τελικό», είπε η Αγγελική Ηλιάδη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση τους μετά τον χωρισμό τους:

«Στην αρχή δεν ήταν εύκολο. Η αγάπη μας με τον Σάββα δεν τέλειωσε ποτέ, πάντα υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης. Έχουμε καταφέρει και έχουμε μία υπέροχη σχέση. Η αγάπη μας υπάρχει και θα υπάρχει πάντα. Έχουμε βρει μία δική μας χρυσή τομή».

Για την συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά και το ντουέτο τους «Μη ζητήσεις συγγνώμη»

«Ήμουν μικρούλα όταν γνώρισα τον Βασίλη Καρρά, ήμουν 18 χρονών. Μου συμπεριφερόταν πάντα σαν να ήταν πατέρας μου, με προστάτευε και με συμβούλευε. Απλόχερος, μεγαλόψυχος, όπως ήταν με όλους. Του λέω «θέλω να κάνουμε ένα ντουέτο» και μου λέει «εννοείται». Ένα υπέροχο τραγούδι, που θα μου μείνει. Είναι μεγάλος θησαυρός».

Η γιαγιά της

Όσο για την γιαγιά της, την θρυλική τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, δήλωσε πως έχουν επικοινωνία, ωστόσο δεν την αναγνωρίζει, γεγονός το οποίο της προκαλεί λύπη.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024