
Αννούλα Φλωρινιώτη: «Θα κινηθούμε νομικά για το ιατρικό λάθος»
«Δεν έχω πενθήσει ακόμα για τον αδελφό μου»
Ένας μήνας έχει περάσει σχεδόν, από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης και η αδερφή του Άννα ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από αυτό το δυσάρεστο γεγονός.
Για την πρόσφατη απώλεια του αδελφού της, μίλησε η ίδια τονίζοντας πως δεν έχει πενθήσει ακόμα τον αδελφό της, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Ανάμεσα στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα της, η Αννούλα Φλωρινιώτη ανέφερε πως δέχεται στήριξη από τον πρώην σύζυγό της αλλά και τους πρώην συντρόφους της.
«Μία φορά παντρεύτηκα τον πατέρα της κόρης μου, ο οποίος ξαναπατρεύτηκε, έκανε ένα υπέροχο παιδάκι με μια υπέροχη γυναίκα. Όλες οι σχέσεις που είχα είναι δίπλα μου, αλλά λίγο παραπάνω αυτός με τον οποίο ήταν να παντρευτώ», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Αννούλα Φλωρινιώτη.
Κινείται νομικά
Για τον θάνατο του αδελφού της: «Δεν έχω δεχτεί ότι έχει φύγει ο Νίκος μου, δεν το δέχομαι. Δεν έχω πενθήσει ακόμα για το παιδί. Θα κινηθούμε νομικά για το ιατρικό λάθος, δεν ξέρω αν θέλω να του κάνω κακό (σ.σ τον γιατρό) μόνο για παραδειγματισμό», τόνισε η Αννούλα Φλωρινιώτη.
Δείτε το απόσπασμα:
- Η ανάρτηση του Χάαλαντ για τον θρίαμβο επί της Βραζιλίας και για τα γκολ (vid)
- Θα δώσει ο Τραμπ F-35 στον Ερντογάν; Η κριτική εντός ΗΠΑ ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ
- Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας: Το Ελ. Βενιζέλος έχει φτάσει στο μάξιμουμ – Οι ελλείψεις που οδηγούν σε καθυστερήσεις
- Ιπποτική κίνηση του Βινίσιους: Διέκοψε τη συνέντευξη του Χάαλαντ για να τον αγκαλιάσει (vid)
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση αγνόησε τις προειδοποιήσεις για τις πιέσεις στο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας
- H ΑΙ αναπτύσσεται ανεξέλεγκτη – Έκθεση του ΟΗΕ προειδοποιεί για καταστροφικούς κινδύνους



