Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με Παπαπέτρου για το «διπλό» στο Λαύριο ο Παναθηναϊκός

Με Παπαπέτρου για το «διπλό» στο Λαύριο ο Παναθηναϊκός

Με τον Ιωάννη Παπαπέτρου στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο (17:15)

Μετά τη σούπερ «διαβολοβδομάδα» με τις δύο νίκες κόντρα σε Αναντολού Εφές και Μονακό, ο Παναθηναϊκός στρέφει το βλέμμα του στις εγχώριες διοργανώσεις και την Basket League.

Με τον Ιωάννη Παπαπέτρου στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, ο Παναθηναϊκός (13-0) αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο (4-9) για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League (14/1, 17:15).

Ο διεθνής φόργουορντ είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά τις τελευταίες ημέρες προπονείται κανονικά και αναμένεται να πάρει τα μερικά λεπτά συμμετοχής.

Ποιοι δεν υπολογίζονται από Παναθηναϊκό και Λαύριο

Αντίθετα, εκτός για τους «πράσινους» θα είναι φυσικά ο Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος χειρουργήθηκε στον μηνίσκο, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Λευτέρης Μαντζούκας, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και έχει χάσει έτσι κι αλλιώς αρκετά ματς τη φετινή σεζόν.

Όσον αφορά το Λαύριο προέρχεται από σερί δύο ηττών κόντρα σε ΑΕΚ και Κολοσσό Ρόδου. Απουσίες θα έχει και η ομάδα του Κώστα Μέξα, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία. Επίσης, παρελθόν αποτέλεσε πριν από μερικές ημέρες και ο Σωτήρης Οικονομόπουλος, ενώ νοκ άουτ εξαιτίας ίωσης θα είναι ο Νόα Χόρχλερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τηγάνης, Κατραχούρας και Αγγελής.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024