
Καλαμάτα: 16χρονος μαχαίρωσε 42χρονο έξω από κλαμπ
Ο 42χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ένα σοβαρό περιστατικό βίας συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στην Καλαμάτα, όταν ένας 16χρονος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο – πιθανότατα μαχαίρι – σε έναν 42χρονο έξω από κλαμπ.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, λίγο μετά τις 4 το πρωί, ένας 16χρονος και ένας 42χρονος διαπληκτίστηκαν σε νυχτερινό κατάστημα διασκέδασης, στην οδό Υπαπαντής, στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας. Λίγο αργότερα εξήλθαν από το κατάστημα και εκεί ο 16χρονος φέρεται να τραυμάτισε τον 42χρονο άνδρα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, στα πόδια.
Ο 42χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ την ίδια στιγμή η αστυνομία αναζητά τον 16χρονο, που έχει ταυτοποιηθεί για την επίθεση, και διαφεύγει της σύλληψης.
- Βολιβία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη στον δεξιό πρόεδρο – Μαζικές κινητοποιήσεις με αίτημα την παραίτησή του
- Μεξικό: 4 αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο πίσω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Γκερέρο
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ


