Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-1: Ο Βαλένσια χάρισε στο 98′ τον βαθμό στους Περιστεριώτες
Έπειτα από ένα τρομερό τελευταίο δεκάλεπτο στο οποίο σημειώθηκαν δύο γκολ Ατρόμητος και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague. Δέκα ματς αήττητος ο Ατρόμητος. Ισάριθμα χωρίς νίκη οι Κρητικοί.
Αλύγιστος Ατρόμητος έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε κόντρα στον ΟΦΗ…
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 85′ από το γκολ του Λαμπρόπουλου, το σύνολο του Ίλιτς κατάφερε να «τσιμπήσει» τον βαθμό της ισοπαλίας στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων με δράστη τον Βαλένσια.
Χωρίς ήττα για δέκατο σερί ματς οι Περιστεριώτες. Από την άλλη ισάριθμα χωρίς νίκη οι Κρητικοί οι οποίοι προβληματίζουν αρκετά.
Το πρώτο 45λεπτο κύλησε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο με τον ΟΦΗ να είναι συνολικά καλύτερος, χωρίς ωστόσο να μπορεί να μετουσιώσει την κυριαρχία του σε γκολ.
Αυτό το πέτυχε στο 85′ όταν μετά από φάση διαρκείας μπροστά από τα καρέ του Τσιντώτα, ο Λαμπρόπουλος έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά το τέρμα των Κρητικών ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα και έπειτα από την χρήση του VAR μέτρησε κανονικά.
Παρόλα αυτά αν και όλα έδειχναν πως ο ΟΦΗ θα έφευγε με την νίκη από το Περιστέρι, ήρθε στο 98′ με κεφαλιά buzzer beater ο Βαλένσια να στείλει την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-1.
Η αντιπαράθεση του προέδρου της Χάποελ Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, με τον Οφέρ Γιανάι αυτή τη φορά όμως να μπλέκει και τη Βαλένθια στις νέες δηλώσεις του για τη φετινή Ευρωλίγκα.
Η απόφαση σηματοδοτεί μια ιστορική στροφή για την Ελβετία που είχε ταυτιστεί με την απόλυτη απαγόρευση των αγώνων, απόρροια μιας τραγωδίας που σημάδεψε ανεξίτηλα την ιστορία του motorsport.
Είναι Μάιος του 1980 και οι Άγγλοι παρακολουθούν από κοντά για πρώτη φορά τον άνθρωπο που θα τους στερήσει το Μουντιάλ έξι χρόνια αργότερα, τον 19χρονο τότε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.