Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-1: Ο Βαλένσια χάρισε στο 98′ τον βαθμό στους Περιστεριώτες

Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-1: Ο Βαλένσια χάρισε στο 98′ τον βαθμό στους Περιστεριώτες

Έπειτα από ένα τρομερό τελευταίο δεκάλεπτο στο οποίο σημειώθηκαν δύο γκολ Ατρόμητος και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague. Δέκα ματς αήττητος ο Ατρόμητος. Ισάριθμα χωρίς νίκη οι Κρητικοί.

Αλύγιστος Ατρόμητος έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε κόντρα στον ΟΦΗ…

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 85′ από το γκολ του Λαμπρόπουλου, το σύνολο του Ίλιτς κατάφερε να «τσιμπήσει» τον βαθμό της ισοπαλίας στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων με δράστη τον Βαλένσια.

Χωρίς ήττα για δέκατο σερί ματς οι Περιστεριώτες. Από την άλλη ισάριθμα χωρίς νίκη οι Κρητικοί οι οποίοι προβληματίζουν αρκετά.

Το πρώτο 45λεπτο κύλησε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο με τον ΟΦΗ να είναι συνολικά καλύτερος, χωρίς ωστόσο να μπορεί να μετουσιώσει την κυριαρχία του σε γκολ.

Αυτό το πέτυχε στο 85′ όταν μετά από φάση διαρκείας μπροστά από τα καρέ του Τσιντώτα, ο Λαμπρόπουλος έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά το τέρμα των Κρητικών ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα και έπειτα από την χρήση του VAR μέτρησε κανονικά.

Παρόλα αυτά αν και όλα έδειχναν πως ο ΟΦΗ θα έφευγε με την νίκη από το Περιστέρι, ήρθε στο 98′ με κεφαλιά buzzer beater ο Βαλένσια να στείλει την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Κούντε, Ντιρκς, Γιουμπιτάνα, Κούεν (87′ Καραμάνης), Βέγος, Βαλένσια.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Γκαγέγκος (79′ Μεγιάδο), Μπάκιτς, Γκλάζερ, Τοράλ, Μοσκέρα, Φελίπε.

Sports in

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πεν.): Στο Final-4 του Champions League o Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (13-13 κ.δ., 6-5 πεν.) και προκρίθηκε στο Final-4 του LEN Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024