Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για ΑΕΚ: Εκτός ο Μπρινιόλι, με Ξενόπουλο δεύτερο οι «πράσινοι» (pic)

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για ΑΕΚ: Εκτός ο Μπρινιόλι, με Ξενόπουλο δεύτερο οι «πράσινοι» (pic)

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Στη θέση του ο Ξενόπουλος, μέσα και ο Λημνιός.

Το τέλος του Αλμπέρτο Μπρινιόλι από τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ουσιαστικά η αποστολή των «πράσινων» για το αυριανό (14/1, 20:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Opap Arena».

Ο Ιταλός τερματοφύλακας έμεινε εκτός αποστολής, με τον Ξενόπουλο να είναι εντός, όπως και ο Λημνιός. Αρκετά τα προβλήματα για τους «πράσινους» που δεν θα έχουν ούτε τους Τσέριν, Γερεμέγεφ διαθέσιμους.

Η ενημέρωση του ΠΑΟ:

«Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα. Προς το τέλος της προπόνησης αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων ο Γερεμέγεφ και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Θεραπεία ακολούθησαν οι Τζούριτσιτς, Τσέριν, Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024