Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φονικό στον Βόλο: Ψυχίατρος παρακολουθεί την 18χρονη που ο 33χρονος βίαζε από παιδί

Φονικό στον Βόλο: Ψυχίατρος παρακολουθεί την 18χρονη που ο 33χρονος βίαζε από παιδί

Την παρενοχλούσε από τα 9 της χρόνια, την βίαζε από τα 12 και στα 18 την εκβίαζε με βίντεο από τους βιασμούς της, ώσπου έπεσε νεκρός από τα πυρά του πατέρα της

Τα κομμάτια της προσπαθεί να μαζέψει η 18χρονη φοιτήτρια, της οποίας ο πατέρας -το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (09/01)- σκότωσε στον Βόλο τον αδερφό της γυναίκας του, καθώς αποκαλύφθηκε ότι βίαζε την άτυχη κοπέλα από την ηλικία των 12 ετών, ενώ αργότερα την εκβίαζε για να αποσπά χρηματικά ποσά.

Ακολουθεί θεραπευτική αγωγή

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, η 18χρονη δέχεται υποστήριξη από ψυχίατρο και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, προκειμένου να ξεπεράσει το ψυχικό τραύμα που της προκάλεσε ο 33χρονος στη διάρκεια 9 χρόνων και που σημάδεψε την παιδική και εφηβική της ηλικία, καθώς την ποσέγγιζε ήδη από την ηλικία των 9 ετών.

Ο «εφιάλτης» ξεκίνησε από τα παιδικά χρόνια

Πιο αναλυτικά ο εφιάλτης της σεξουαλικής παρενόχλησης που δεχόταν η κοπέλα ξεκίνησε από τα 9 της χρόνια, ενώ από τα 12 το 33χρονο θύμα είχε προβεί στον βιασμό της μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Όταν έφυγε από τον Βόλο για πόλη της βόρειας Ελλάδας για σπουδές, εκείνος την εκβίαζε και της ζητούσε χρήματα για να μην δημοσιοποιήσει το υλικό που είχε καταγράψει από τους βιασμούς της.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο 50χρονος πατέρας της, μετά από πίεση, έμαθε από την 18χρονη κόρη του την αλήθεια, ενώ είδε τα εκβιαστικά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού του. Την επόμενη μέρα, εν βρασμώ ψυχής σκότωσε με καραμπίνα τον αδερφό της δεύτερης συζύγου του έξω από το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στην Αγριά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024