Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: «Πιθανό να βίαζε κι άλλες» - Έρευνα στο PC του 33χρονου ζητά ο πατέρας του κοριτσιού

Βόλος: «Πιθανό να βίαζε κι άλλες» – Έρευνα στο PC του 33χρονου ζητά ο πατέρας του κοριτσιού

Τι περιμένει να εντοπιστεί στον υπολογιστή του θύματος ο καθ' ομολογίαν δράστης του συνταρακτικού εγκλήματος

Το υπόμνημα που θα καταθέσει στην απολογία του του ετοιμάζει ο 50χρονος πατέρας που προέβη στη δολοφονία του φερόμενου βιαστή της κόρης του, στον Βόλο, με τις πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ζητήσει να ανοίξει ο υπολογιστής του θύματος.

Αίτημα να εντοπιστεί και να ανοιχτεί ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του

Ειδικότερα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης αναμένεται να ζητήσει να εντοπιστεί και να ανοιχτεί ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του 33χρονου, προκειμένου να ερευνηθεί αν υπάρχουν και άλλα βίντεο, από άλλες γυναίκες, και, το κυριότερο, ποια ήταν η αλληλογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η πλευρά του 50χρονου εκτιμά ότι δεν μπορεί μόνο η 18χρονη σήμερα κόρη του 50χρονου να έχει πέσει θύμα του 33χρονου. Σύμφωνα με τα όσα λένε στην περιοχή, το θύμα δεν είχε κάποια επαγγελματική δραστηριότητα και, όπως έχει καταγγείλει η 18χρονη, το τελευταίο διάστημα της ζητούσε συνεχώς χρήματα.

Γίνεται να ανακτηθούν ακόμα και σβησμένα βίντεο

Παράλληλα, θα ζητήσουν να κατασχεθεί και το κινητό τηλέφωνο του 33χρονου, όπως και της 18χρονης, και να ερευνηθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου υπάρχει και η δυνατότητα να ανακτήσουν ακόμα και βίντεο που έχουν σβηστεί.

Σημειώνεται ότι ο 50χρονος αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, αφού πήρε προθεσμία από τον ανακριτή, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Από την ηλικία των 9 δεχόταν σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος του 50χρονου, Μιχάλης Βασιλικός, είπε για την 18χρονη ότι «το παιδί ήταν σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση», με τον ίδιο να συμπληρώνει -μεταξύ άλλων- ότι «από την ηλικία των 9 δεχόταν σεξουαλικές παρενοχλήσεις και από την ηλικία των 12 μέχρι τα 14 γινόνταν οι βιασμοί, με το μικρότερο αδελφάκι μέσα στο σπίτι.

Οι γονείς τους εργάζονταν, ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση […] Όταν χρειάστηκε χρήματα, άρχισε να εκβιάζει την κοπέλα ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό που είχε στην κατοχή του».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024