Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εγκλημα στον Βόλο: Το ραντεβού θανάτου που έδωσε ο πατέρας στον βιαστή της κόρης του

Εγκλημα στον Βόλο: Το ραντεβού θανάτου που έδωσε ο πατέρας στον βιαστή της κόρης του

Ο βιασμός που οδήγησε στο έγκλημα. Τα βίντεο και οι εκβιασμοί

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο 50χρονος πατέρας που σκότωσε τον κουνιάδο του στον Βόλο, όταν έμαθε ότι εκείνος βίαζε την 18χρονη -πλέον- κόρη του, από την ηλικία των 9 ετών.

Στον 50χρονο  υπήκοο Αλβανίας, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι»

Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα, και σύμφωνα με τον συνήγορό του, φέρεται μετανιωμένος, καθώς τώρα, μετά την πάροδο αρκετών ωρών έχει συνειδητοποιήσει πως διαμορφώθηκαν τα γεγονότα.

«Από την αρχή ήταν πολύ άσχημη η ψυχολογική του κατάσταση, όταν πληροφορήθηκε ορισμένα περιστατικά που αφορούσαν την κόρη του και αφορούν προσωπικά δεδομένα, «έπεσε από τα σύννεφα» διότι με τον θανόντα είχε συγγενική σχέση και του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, με αποτέλεσμα να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι του, ένιωθε πάρα πολύ άσχημα, είχε έντονα αισθήματα οργής, θλίψης και στενοχώριας, τα οποία προφανώς οδήγησαν σε ότι έγινε στη συνέχεια», τόνισε ο δικηγόρος του δράστη.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσε το κορίτσι

«Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι». Αυτό φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος. Ο ίδιος είπε πως άρχισε να έχει υποψίες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κόρη του, όταν ξεκίνησε να του ζητάει συχνά χρήματα:

«Το τελευταίο διάστημα που η κόρη μου που σπούδαζε,  ζητούσε να της στέλνω χρήματα. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος που μένει με πήρε τηλέφωνο ότι του χρωστούσε ενοίκια ενώ εγώ και η μητέρα στέλναμε κανονικά χρήματα.

Όταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει άρχισε να κλαίει και να μου λέει όλα όσα ζούσε με τον 33χρονο που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά».

Αυτός είναι ο 33χρονος κουνιάδος του δράστη, που φέρεται να βίαζε την ανιψιά του

Ραντεβού θανάτου

Στην αρχή, ο πατέρας της είπε πως θα κινηθούν νομικά, θα καταθέσουν μήνυση. Ήταν η πρώτη ψύχραιμη σκέψη. Στη συνέχεια, όμως, όλα θόλωσαν.

«Θα το τακτοποιήσω», είπε στην 18χρονη.

Ο 50χρονος πατέρας και καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, πήρε την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα από το σπίτι του στην Αργαλαστή και έφυγε για την Αγριά.

Προφασιζόμενος ότι είχε πάθει μηχανική βλάβη με το αμάξι, ο 50χρονος κάλεσε τον 33χρονο άνδρα, ώστε να τον βοηθήσει.

Με την άφιξή του στο σημείο, οι δύο άνδρες λογομάχησαν, στη συνέχεια ο 50χρονος χτύπησε με την κάννη του όπλου τον 33χρονο στο πρόσωπο και όταν το θύμα επιχείρησε να του πάρει το όπλο τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Τα βίντεο και οι εκβιασμοί

Σύμφωνα με την κοπέλα, ο 33χρονος φέρεται να τη βίαζε από τότε που ήταν 9 ετών, ενώ όταν εκείνη μεγάλωσε και έφτασε στην ηλικία περίπου των 12 ξεκίνησε να τη βιντεοσκοπεί και να τη φωτογραφίζει σε άσεμνες στάσεις.

Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να κρατούσε το βιντεοληπτικό υλικό για τον εαυτό του, εκβιάζοντας στη συνέχεια την ανιψιά του.

Όταν, η κοπέλα ξεκίνησε να εργάζεται περιστασιακά, εκείνος φέρεται να της τηλεφωνούσε και να της ζητούσε να του δώσει τα χρήματα που έβγαζε, υπό την απειλή ότι θα δημοσιεύσει το υλικό που είχε στην κατοχή του.

Ο άντρας μου «έφαγε» τον αδελφό μου

«Ο άντρας μου ‘’έφαγε’’ τον αδελφό μου.  Μετά από μία ώρα με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: ‘’Τον σκότωσα’’. Ό,τι και να είχε υπάρχει ένας νόμος. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω παραπάνω. Δεν έχει δικαίωμα κανένας να σκοτώσει κάποιον σήμερα. Έχει αφήσει μία γυναίκα, ένα παιδί, παντρεμένος άνθρωπος», δήλωσε η σύζυγος του δράστη και αδελφή του θύματος.

Στις 9 ακριβώς, ο 50χρονος τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε την πράξη του. Είπε ότι σκότωσε τον βιαστή της κόρη του και πάει να παραδοθεί.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024