Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Για τη ρεβάνς κόντρα στην Μπασκόνια ο Ολυμπιακός

Για τη ρεβάνς κόντρα στην Μπασκόνια ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια απόψε στην Ισπανία (21:30) και την «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια απόψε στην Ισπανία (21:30) και την «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» για την 22η αγωνιστική της Euroleague, με τους «ερυθρολεύκους» να θέλουν την ρεβάνς μετά την ήττα του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με ρεκόρ 11-9, προέρχεται από την ήττα από την Μπαρτσελόνα πριν 2 μέρες, στο πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας» στη Βαρκελώνη.

Ψάχνει διπλό… τετράδας ο Ολυμπιακός στη χώρα των Βάσκων

Η Μπασκόνια που είναι στο 10-10, από την πλευρά της ηττήθηκε από την Μονακό στο πρώτο δικό της ματς αυτή την εβδομάδα και θέλει τη νίκη για να μπει γερά στο «κόλπο» της πρώτης εξάδας.

Το… δίλημμα του Μπαρτζώκα ενόψει Μπασκόνια

Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ισπανία με αποστολή 13 παικτών και συγκεκριμένα με τους Γουόκαπ, Γκος, Μήτρου-Λονγκ, Κάνααν, Μπραζντέικις, ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου, Πίτερς, Σίκμα, Πετρούσεφ, Φαλ, Μιλουτίνοφ. Στη Βαρκελώνη, εκτός 12άδας έμεινε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ και μένει να δούμε ποιος θα είναι εκτός των επιλογών του κόουτς Μπαρτζώκα.

Η Μπασκόνια, μετρά μόλις 2 νίκες στα τελευταία 7 ματς αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί καθώς παραμένει επικίνδυνη. Με τον Μονέκε, τον Μακ Ιντάρι και τον Μάρκους Χάουαρντ να είναι σε καλή κατάσταση, με τον τελευταίο μάλιστα να βάζει 33 στην Μονακό.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Κρίσταπς Κονσταντίνοφς (Λετονία).

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024