Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ για το ομόφυλα ζευγάρια: Η Αυγέρη «διορθώνει» Κασσελάκη και αυτός την «αδειάζει»

Τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ για το ομόφυλα ζευγάρια: Η Αυγέρη «διορθώνει» Κασσελάκη και αυτός την «αδειάζει»

Έκθετη η Δώρα Αυγέρη μετά την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη. Αλαλούμ με την επιβολή κομματικής πειθαρχίας στο κόμμα της Κουμουνδούρου με αλλεπάλληλες «διορθώσεις».

Αλαλούμ επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ εν αναμονή του νομοσχεδίου που θα φέρει η κυβέρνηση για την «ισότητα στον γάμο». Η Δώρα Αυγέρη, επιχείρησε να «μαζέψει» τα όσα είπε την Πέμπτη ο Στέφανος Κασσελάκης περί κομματικής πειθαρχίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε «αδειάζοντας» την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος που ηγείται, δείχνοντας πως είναι εκτός «γραμμής».  

Τι συνέβη…

Η Δώρα Αυγέρη, μιλώντας στο MEGA, υπογράμμισε ότι «ο κ. Κασσελάκης δεν είπε ότι θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας, αλλά ότι υπάρχει ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ» αναφερόμενη στη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο STAR. Ακολούθως, πρόσθεσε ότι «κανείς δεν θα διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση που δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια».

«Άδικα προκλήθηκε θόρυβος και παρανόηση»

Σημείωσε επίσης πως «άδικα προκλήθηκε θόρυβος και παρανόηση» με τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ξεκινάει το «γαϊτανάκι» των δηλώσεων όταν απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη (στη συνέντευξη που παραχώρησε) τον κάλεσε «να επιβάλλει κομματική πειθαρχία, όπως θα επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ». Η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα τον ρώτησε εάν «στους βουλευτές σας θα επιβάλλετε κομματική πειθαρχία», με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντάει «ναι».

«Γαϊτανάκι» δηλώσεων και… αλαλούμ

Επανήλθε ο Κασσελάκης

Το βράδυ της Παρασκευής και αφού είχε προηγηθεί η δήλωση της Δώρας Αυγέρης επανήλθε με ανάρτηση στην πλατφόρμα X υπονοώντας πως θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας αντίθετα με όσα είχε πει νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκινά την ανάρτησή του αναφέροντας πως γίνεται «προς αποφυγή παρεξηγήσεων».

Έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης:  

1) Δεν έχουμε δει ούτε μία λέξη από αυτό που θέλει να φέρει η ΝΔ προς διαβούλευση. Η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στη διάθεση της κυβέρνησης και έχει κατατεθεί από όλους τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

2) Δε νοείται Βουλευτής Αριστερού κόμματος να στέκεται ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική πρόοδο.

Όταν δω το νομοσχέδιο της ΝΔ, θα σας δημοσιοποιήσω την άποψή μου. Αδιαμεσολάβητα και με ειλικρίνεια, όπως πάντα.

Εάν αυτό προωθεί ουσιαστικά την ισότητα, ακόμα και ατελώς, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερψηφίσει. Σε αυτό το σενάριο, εάν παρεκκλίνει ένας Βουλευτής από τον δρόμο της προόδου και της ισότητας, θα πάρω τις ανάλογες αποφάσεις».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024