Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέισον Μομόα: Ζει στον δρόμο μετά το διαζύγιο από τη Λίσα Μπονέ

Τζέισον Μομόα: Ζει στον δρόμο μετά το διαζύγιο από τη Λίσα Μπονέ

Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο νομαδικός τρόπος ζωής του θα συνεχιστεί στο άμεσο μέλλον.

H Λίζα Μπονέ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Τζέισον Μομόα δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους. Η ηθοποιός ενημέρωσε δικαστήριο του Λος Άντζελες τη Δευτέρα ότι εκείνη και ο πρωταγωνιστής του «Aquaman» είχαν έρθει σε συμφωνία σχετικά με την περιουσία και τα συζυγικά τους δικαιώματα, σύμφωνα με έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η Page Six.

Τα έγγραφα ανέφεραν ότι ο ηθοποιός και η 56χρονη ηθοποιός του «Cosby Show» είχαν καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με τα συζυγικά τους δικαιώματα και την κοινή περιουσία. Σύμφωνα με την κατάθεση, η Μπονέ ζήτησε κοινή φυσική και νομική επιμέλεια των δύο παιδιών τους, της 16χρονης Λόλα και του 15χρονου Νακόα – Γουλφ.

Ο Τζέισον Μομόα, ύστερα από αυτή την ενημέρωση, αποφάσισε να αποκαλύψει ότι ζει στον δρόμο μετά το διαζύγιό του. «Δεν έχω καν σπίτι αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο πρωταγωνιστής του «Aquaman» στο «Entertainment Tonight» την Τετάρτη. «Ζω στον δρόμο».

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι εργάζεται για τη σειρά docuseries «On the Roam», η οποία παρακολουθεί τις συναντήσεις του με τεχνίτες, μουσικούς και αθλητές καθώς ταξιδεύει σε ολόκληρη την Αμερική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max (@streamonmax)

Νομαδικός τρόπος ζωής

«Βρίσκομαι πάντα σε αυτά τα περίεργα μέρη», είπε, προσθέτοντας ότι οι θαυμαστές του μένουν έκπληκτοι όταν τον βλέπουν να εμφανίζεται σε μικρές πόλεις. «Συμβαίνει συνέχεια. Λένε: «Τι στο διάολο κάνεις στα μέρη μας;»», συνέχισε.

«Λατρεύω την ιδέα να είμαι με καθημερινούς ανθρώπους και να κάνω την τέχνη μου, που είναι η κινηματογράφηση, και στη συνέχεια να τους το δείχνω. Και έτσι, νομίζω ότι επειδή το έκανα αυτό για τόσο καιρό, απέκτησα περιέργεια γι’ αυτό», ανέφερε στο τέλος ο Μομόα.

Το νέο πρότζεκτ κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιανουαρίου στο Max.

Εντωμεταξύ, ο 44χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο νομαδικός τρόπος ζωής του θα συνεχιστεί στο άμεσο μέλλον, καθώς το επόμενο διάστημα θα πάει στη Νέα Ζηλανδία για να γυρίσει το «Minecraft».

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024