Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιακά πλάνα: Η μάχη πλοίου με τα κύματα και τους ανέμους

Εντυπωσιακά πλάνα: Η μάχη πλοίου με τα κύματα και τους ανέμους

Απεικονίζονται με τον πλέον γλαφυρό τρόπο οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.

Εντυπωσιακά πλάνα κατέγραψε η κάμερα του κ. Ραφαήλ Απέργη από την Τήνο. Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε τη “μάχη” του Fast Ferries Andros με τα κύματα κατά το δρομολόγιο του από τη Μύκονο για το νησί της Τήνου και έπειτα στο λιμάνι της Ραφήνας.

Θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ, χιόνια, βροχές και τσουχτερό κρύο αναμένονται από την Παρασκευή,

Απεικονίζονται με τον πλέον γλαφυρό τρόπο οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την Τετάρτη, με την κακοκαιρία να φέρνει θυελλώδεις ανέμους που έφτασαν μέχρι και τα 10 μποφόρ.

Δείτε το βίντεο

Δεύτερο κύμα ψύχους

Σημειώνεται ότι θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ, χιόνια, βροχές και τσουχτερό κρύο αναμένονται από την Παρασκευή, οπότε και θα κάνει την εμφάνισή του, το δεύτερο κύμα ψύχους, με την κακοκαιρία να παρουσιάζει κλιμάκωση το Σάββατο.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σήμερα, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα αυξημένες νεφώσεις. Από το μεσημέρι στο Ιόνιο και βαθμιαία στη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και μέχρι το βράδυ στην ανατολική Πελοπόννησο, τη δυτική Κρήτη και πιθανώς την ανατολική Στερεά και τις δυτικές Κυκλάδες θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο (κυρίως στις παράκτιες περιοχές) και από το βράδυ στη νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη.

Λίγα χιόνια θα πέσουν το βράδυ στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από -02 (μείον 2) έως 09 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 05 έως 13 βαθμούς και στα νησιά από 10 εως 15 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ισχυρός στα βορειοδυτικά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024