Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Χατζηνάσιος: «Ο χωρισμός με τη σύζυγό μου πόνεσε πολύ, έπεσα σε κατάθλιψη»

Γιώργος Χατζηνάσιος: «Ο χωρισμός με τη σύζυγό μου πόνεσε πολύ, έπεσα σε κατάθλιψη»

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης 10/1 ο Γιώργος Χατζηνάσιος, μέσα από την εκπομπή «Στούντιο 4» όπου βρέθηκε καλεσμένος.

H σχέση με τη σύζυγο του Μαρία και ο χωρισμός

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στη γνωριμία με τη σύζυγό του Μαρία και τον σύντομο χωρισμό τους λόγω των αντιρρήσεων που είχαν οι γονείς της, αποκαλύπτοντας πως ο λόγος που ξεκίνησε να γράφει μουσική ήταν για να μπορέσει να την παντρευτεί.

«Με την Μαρία γνωριστήκαμε στην Πεταλούδα όπου είχε έρθει με τη θεία της και ήταν Απόκριες. Με πρόσεξε στο πιάνο, φορούσε και μια μάσκα και ήρθε και μου είπε «συγχαρητήρια, είστε πολύ καλός πιανίστας».

Γνωριστήκαμε εκεί πέρα, κάποια στιγμή προχωρήσαμε και έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Δεν ήμουν και πολύ… περιζήτητος γαμπρός για την Μαρία και την οικογένεια της. Την προόριζαν δηλαδή για να βρει έναν δικηγόρο, έναν γιατρό. Ήρθε ο πεθερός μου και μου είπε «εάν σε έξι μήνες δεν κανονίσετε να παντρευτείτε, πρέπει να χωρίσετε». Εν τω μεταξύ εγώ είχα πάρει πάρει διαμέρισμα στους γονείς μου και είχαμε υπογράψει γραμμάτια.

Πόνεσε πολύ ο χωρισμός

Δεν μπορώ να το κάνω αυτό γιατί κουβαλάω ένα βάρος οικονομικό επάνω μου που πρέπει να το ξεπληρώσω για τους γονείς μου, του είπα. «Τότε να χωρίσετε» μου είπε και, όπως καταλαβαίνετε, χωρίζω. Η Μαρία είχε τότε λόγο αλλά υποφέραμε και οι δυο πάρα πολύ. Δεν κρατήσαμε επικοινωνία, είχα πάει και στο Παρίσι εγώ για τις σπουδές μου αλλά πόνεσε πάρα πολύ ο χωρισμός. Είναι τρομερό το συναίσθημα και θυμάμαι ότι είχα πάθει κατάθλιψη» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

«Εν τω μεταξύ γυρίζω και τα ξαναβρίσκουμε με την Μαρία. Πάω στο σπίτι και με αποδέχεται ο πεθερός μου. Έκτοτε έπρεπε εγώ να ξεφύγω από το βράδυ πια γιατί δεν μπορείς να έχεις μια γυναίκα, ιδιαίτερα από μια τέτοια οικογένεια, να παίζεις εσύ στα κέντρα το βράδυ και να έρχεται να σε παρακολουθεί. Ήταν δύσκολο. Έτσι λοιπόν από ανάγκη άρχισα να γράφω, ήταν η μόνη λύση» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Χατζηνάσιος στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024