
«Όταν έφυγα από τους Μάβερικς ο Παναθηναϊκός έκανε τηλεφώνημα για να με αποκτήσει»
«Έκαναν ένα τηλεφώνημα, αλλά ήταν κακό το τάιμινγκ. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρθηκαν ξανά»
Στην αποκάλυψη πως όταν έφυγε από τους Ντάλας Μάβερικς ο Παναθηναϊκός τον προσέγγισε για να τον αποκτήσει προχώρησε ο Κέμπα Γουόκερ.
Ο άσος της Μονακό μιλώντας στα κανάλια των Novasports για την θητεία του μέχρι στιγμής στο Πριγκιπάτο, προχώρησε και στην παραπάνω πιπεράτη αποκάλυψη, τονίζοντας πως το τηλεφώνημα του τριφυλλιού έγινε σε λάθος τάιμινγκ.
Οι δηλώσεις του Κέμπα Γουόκερ
«Ο Παναθηναϊκός μάς κέρδισε σε ένα τρελό ματς. Με τον Ολυμπιακό παίξαμε και τον κερδίσαμε εντός έδρας. Είναι δυο πολύ καλές ομάδες με εξαιρετικούς παίκτες και όλοι ξέρουν ότι αυτά είναι πολύ δύσκολα ματς», ανέφερε ο άλλοτε ηγέτης των Σάρλοτ Χόρνετς.
«Υπήρξε νομίζω ενδιαφέρον πέρυσι από τον Παναθηναϊκό. Ήταν πέρυσι, όταν τελείωσα από τους Μάβερικς, έκαναν ένα τηλεφώνημα, αλλά ήταν κακό το τάιμινγκ. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρθηκαν ξανά», υπογράμμισε ο πρώην NBAer.
- Γιατί το πετρέλαιο δεν έφτασε τα 200 δολάρια
- Θεομηνία χτύπησε τη Δράμα – Θυελλώδεις άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα και έριξαν κολώνες – Συναγερμός στην Πυροσβεστική
- Κλοπ: «Θα επιστρέψω στο Βερολίνο για να υπογράψω στην Εθνική Γερμανίας»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιμένει η κυβέρνηση στις αιχμές στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για να βγουν λάδι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 21 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


