Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παράταση για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Στέφανο Κορκολή στο VOX

Παράταση για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Στέφανο Κορκολή στο VOX

To επιτυχημένο μουσικό σχήμα θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του για 3 ακόμη παραστάσεις. Το Σάββατο 13/1 και Κυριακές 4 & 11/2.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με τον Στέφανο Κορκολή έχουν δημιουργήσει μια τριώρη μουσική παράσταση που βρήκε τη θετική ανταπόκριση του μουσικόφιλου κοινού από την πρεμιέρα της. Βρεθήκαμε στην πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου σε ένα κατάμεστο VOX πλημμυρισμένο από θετική ενέργεια, υπέροχες μελωδίες, αγαπημένα τραγούδια που όλοι έχουμε ξεχωρίσει και τραγουδήσει τις τελευταίες 3 δεκαετίες.

Η επιτυχημένη μουσική συνάντηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον Στέφανο Κορκολή στο VOX συνεχίζεται με 3 νέες έξτρα παραστάσεις

Οι δυο καλλιτέχνες, με απόλυτη μουσική χημεία μεταξύ τους, καταφέρνουν να κρατήσουν ενεργή τη διασκέδαση του κοινού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ταξιδεύοντας μας αλλά και εκπλήσσοντας μας με τα απρόβλεπτα ντουέτα τους.

Το πρόγραμμα ξεκινά με την κοινή εμφάνιση τους στη σκηνή, ενώ ο ένας διαδέχεται τον άλλον στα μελωδικά μέρη του προγράμματος κλείνοντας με τα ντουέτα τους.

Μιχάλης Χατζηγιάννης on stage

Στέφανος Κορκολής – Μιχάλης Χατζηγιάννης, μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση

Ο Στέφανος Κορκολής πέρα από την αναδρομή στο προσωπικό του έργο, ερμηνεύει τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος για σπουδαίους ερμηνευτές, όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Νάνα Μούσχουρη, ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη, η Μαρινέλλα, ο Μάριος Φραγκούλης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κ.α.

Παράλληλα ακούσαμε τραγούδια όπως το «Θες», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι», «Ο άγγελος μου», «Εκατό φορές κομμάτια», «Σ’ έχω ερωτευτεί» αλλά επιτυχίες του από τη δεκαετία του ’90, όπως το «Σκόνη και θρύψαλα», «Στους πέντε ανέμους», «Το σημάδι του σκορπιού», «Οι μέρες της φωτιάς».

Νέες Ημερομηνίες: Σάββατο 13/1 και Κυριακές 4 & 11/2

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε πολύ καλή διάθεση καταφέρνει να δημιουργήσει συναυλιακή ατμόσφαιρα, όπως πολύ καλά γνωρίζει τόσα χρόνια ερμηνεύοντας μεταξύ άλλων τα «Άγγιγμα Ψυχής», «Πάρτι», «Μόνο στα όνειρα», στα αγαπημένα «Δεν φεύγω», «Βυθός», «Χωρίς αναπνοή», «Χέρια Ψηλά», «Χορεύω», «Σαϊτιά», «Εκδρομή», ως το τελευταίο «Όλα πολύ» και πολλά ακόμη αγαπημένα μας τραγούδια.

Η μοναδική Σοφία Μανουσάκη

Ξεχωρίσαμε τη Σοφία Μανουσάκη με την κρυστάλλινη φωνή της αλλά και την Εστέλλα Κοπάνου μαζί με τον Γιώργο Παντέλογλου.

Πληροφορίες

Vox, Ιερά Οδός 16, 210 34

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: https://www.more.com/music/omixalisxatzigiannissynantatonstefanokorkolistovox/

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024