Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που μεταφέρεται η σορός της Γεωργίας στο μπαούλο

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που μεταφέρεται η σορός της Γεωργίας στο μπαούλο

Αδιάσειστα είναι τα στοιχεία για την ενοχής του συντρόφου της 41χρονης Γεωργίας για την δολοφονία της

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας που είναι ύποπτος για τη δολοφονία της επιμένει στην αθωότητά του και δεν ομολογεί.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως ήταν εκείνος που, μαζί με συνεργό, που έκοψε το νήμα της ζωής της γυναίκας.

Στη φωτογραφία – ντοκουμέντο άλλωστε που έφερε στο φως το Live News δεν χωράει περιθώριο αμφισβήτησης για την ενοχή τους.

Στη φωτογραφία φαίνονται οι δύο φερόμενοι ως δράστες να μεταφέρουν στο μπαούλο την άψυχη σορός της 41χρονης, μετά την στυγερή δολοφονία.

Δείτε τη φωτογραφία:

Καρέ – καρέ όσα συνέβησαν το βράδυ το βράδυ της δολοφονίας

Στο βίντεο η ώρα είναι 00:18 και πλέον η ημερομηνία είναι 2 Ιανουαρίου.

Στην οδό Περικλέους περπατούν ο σύντροφος της Γεωργίας και φερόμενος δράστης με τον συνεργό, έχουν φύγει από το διαμέρισμα κρατώντας μία σακούλα που πιθανόν περιέχει προσωπικά αντικείμενα της Γεωργίας και επιχειρούν οι φερόμενοι δράστες να ξεφορτωθούν αυτά τα αντικείμενα.

Στη φωτογραφία – ντοκουμέντο που έφερε στο φως το LIVE NEWS φαίνεται ο σύντροφος της Γεωργίας να κατεβαίνει μόνος του από την κατοικία στις 12 ρο βράδυ και ένα λεπτό μετά συναντά τον συνεργό τους και μένουν πάνω για 16 λεπτά πριν ξανακατέβουν.

Αυτό επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του 34χρονου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή κατέβηκε στο αυτοκίνητό του και μετά από λίγο τον φώναξε ο 39χρονος λέγοντάς του ότι σκότωσε την 41χρονη και να πάει να τον βοηθήσει.

Στις 01.45, οι δύο φερόμενοι ως δράστες φαίνεται να μεταφέρουν στο μπαούλο την άψυχη σορό της 41χρονης, μετά την στυγερή δολοφονία.

Το χρονικό του εγκλήματος

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, στις 22.00 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, η Γεωργία έφυγε από την εργασία της και μετέβη με το σύντροφό της στο σπίτι του.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα δέχτηκε επίθεση από τον 34χρονο, ο οποίος είχε προσυνεννοηθεί με τον σύντροφό της και ενεργούσε σύμφωνα με σχέδιο που είχαν καταστρώσει οι δυο τους. Αφού ο ίδιος την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, στη συνέχεια ο 39χρονος φέρεται να της έδεσε τα χέρια με χειροπέδες και τη φίμωσε με ταινία συσκευασίας.

Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο υπνοδωμάτιο, όπου τη μαχαίρωσαν στο λαιμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έβαλαν μαζί τη σορό της γυναίκας σε μπαούλο και με το αυτοκίνητο του φίλου του συντρόφου της την οδήγησαν στην ερημική τοποθεσία έξω από τη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής, όπου άφησαν το άψυχο σώμα της. Σημειώνεται ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε δασώδη περιοχή, όπως υπέδειξε ο φίλος του συντρόφου της.

Επιστρέφοντας, επιχείρησαν να καταστρέψουν τα ίχνη και τα πειστήρια του εγκλήματος, καθαρίζοντας το διαμέρισμα και πετώντας διαδοχικά σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς πειστήρια του εγκλήματος. Πέταξαν τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα της Γεωργίας, το μαχαίρι και το στρώμα πάνω στο οποίο δολοφονήθηκε το θύμα και έφερε ίχνη αίματος, τοποθέτησαν άλλο στρώματα στο κρεβάτι, και άρπαξαν από το θύμα 80 ευρώ.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024