Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγχωτική εμπειρία ο γάμος για την Τζένιφερ Λόρενς: «Δεν διασκεδάζεις»

Αγχωτική εμπειρία ο γάμος για την Τζένιφερ Λόρενς: «Δεν διασκεδάζεις»

Είπε στον Ντε Νίρο να... πάει σπίτι του.

Να ξεχάσει την ημέρα του γάμου της θέλει η Τζένιφερ Λόρενς καθώς ήταν άκρως «αγχωτική». Η διάσημη ηθοποιός μίλησε στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών το βράδυ της Κυριακής για τον γάμο της που πραγματοποιήθηκε το 2019.

Η Τζένιφερ Λόρενς, εκτός από το γεγονός ότι βρήκε τον εαυτό της «απαίσια» ως νύφη, αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη ανησυχία της ήταν εάν οι καλεσμένοι θα περνούσαν καλά, γεγονός που έκανε όλη την ημέρα «αγχωτική». «Δεν διασκεδάζεις. Απλώς, σκέφτεσαι: »Περνάει καλά αυτός;»» δήλωσε στην κάμερα του E! News.

Είπε στον Ντε Νίρο να… πάει σπίτι του

Στην ιδιωτική γαμήλια τελετή παραβρέθηκαν διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί η Τζένιφερ Λόρενς σε τρεις ταινίες. Αλλά στο δείπνο της πρόβας, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ανησυχούσε τόσο πολύ πως ο 80χρονος Ντε Νίρο δεν περνούσε καλά, που του είπε ακόμη και να… πάει σπίτι του.

«Κοίταξα και είδα τον Μπομπ, ο οποίος δεν γνωρίζει κανέναν και περιφέρεται κάπως και αμέσως είπα: »Όχι, δεν είναι αυτό που θέλει. Δεν πρέπει να είναι εδώ», εξήγησε. Και παρόλο που τον είδε να συνομιλεί με τους γονείς της και να είναι ευγενικός, η Τζένιφερ Λόρενς θεώρησε πως δεν περνούσε καλά. «Οπότε πήγα και του ψιθύρισα: »Πήγαινε σπίτι σου»». Εκείνος τελικά έφυγε, με την ηθοποιό να λέει: «Αυτό με έκανε πραγματικά να νιώσω καλύτερα».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024