Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην Ελλάδα ο Κόρδοβα

Στην Ελλάδα ο Κόρδοβα

Story του στόπερ από τον Παναμά στην Ελλάδα άναψε φωτιές για μεταγραφή του σε μεγάλη ομάδα της Super League

Στη Βουλγαρία το έχουν σίγουρο: «Ο Ιβάν Κόρδοβα θα πάει στον Παναθηναϊκό!» Αυτό γράφουν όλα τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα για τον Παναμέζο στόπερ της Λέφσκι.

Η παρουσία του στη χώρα μας φούντωσε τα σενάρια. Η «Tema Sport» αναφέρει:

«Ο Κόρδοβα βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Το αποκάλυψε ο ίδιος, δημοσιεύοντας ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram. Από αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο αμυντικός της Λέφσκι βρίσκεται στην πρεσβεία του Παναμά στην Ελλάδα.

Όπως ήδη αποκαλύφθηκε στην πατρίδα του, ο Κόρδοβα απέχει ώρες από μεταγραφή στον ελληνικό κολοσσό Παναθηναϊκό. Με το βίντεο που δημοσιεύτηκε, ο ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε πρακτικά την πληροφορία», τονίζει η βουλγαρική ιστοσελίδα.

Η dport επισημαίνει:

«Αν και κανένα μέσο δεν έχει δώσει καμία νέα συγκεκριμένη πληροφορία για την επόμενη ομάδα του Χοσέ Κόρντομπα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ανέβασε ένα βίντεο στα social media που δείχνει τον εαυτό του στην πρεσβεία του Παναμά στην Ελλάδα.

Και παρόλο που δεν έδειξε κάτι συγκεκριμένο, το γεγονός ότι μοιράστηκε αυτές τις εικόνες έκανε τις εικασίες να αυξηθούν κατά 100%.

Οσον αφορά τη μεταγραφή, η τιμή του Jose Cordoba, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Transfermarkt, είναι περίπου 3,20 εκατ. ευρώ, αλλά θα μπορούσαν να υπάρχουν άλλοι παράγοντες που θα αλλάξουν αυτήν την αρχική αξία.

Υπάρχει λοιπόν το ενδεχόμενο οι διαπραγματεύσεις να ολοκληρωθούν σε ανάλογη τιμή, ανάλογα με το ποσό που θα ζητήσει η Λέφσκι Σόφιας.

Ο αμυντικός έχει αφαιρέσει από το βιογραφικό του προφίλ ότι είναι παίκτης της Λέφσκι». Τη φετινή σεζόν, ο 22χρονος άσος (1.85) από τον Παναμά έχει παίξει 24 παιχνίδια με τη Λέφσκι σε όλες τις διοργανώσεις, στα οποία έδωσε 1 ασίστ.

Πάντως, από τον Παναθηναϊκό διαψεύδουν και επιμένουν ότι δεν είναι για αυτούς ο διεθνής άσος από την Κεντρική Αμερική.

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024