Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαλβέρδε: «Μου είναι αδύνατο να παίξω στη Σαουδική Αραβία»

Βαλβέρδε: «Μου είναι αδύνατο να παίξω στη Σαουδική Αραβία»

Ξεκάθαρος σε ό,τι έχει να κάνει με το αν θα πήγαινε στη Σαουδική Αραβία, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Φεντερίκο Βαλβέρδε.

Το περασμένο καλοκαίρι δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που αποφάσισαν να αφήσουν την Ευρώπη για να συνεχίσουν την καριέρα τους στη Σαουδική Αραβία.

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε μίλησε για αυτό το γεγονός, τονίζοντας πως δεν θέλει να κάνει κάτι ανάλογο, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να του αλλάξει η ζωή για 20-30 εκατομμύρια.

Οι δηλώσεις του Φεντερίκο Βαλβέρδε:

«Αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο για μένα να παίξω στη Σαουδική Αραβία. Δεν πρόκειται να αλλάξουν τη ζωή μου, 10, 20 ή 30 εκατομμύρια ευρώ. Είμαι πολύ χαρούμενος στη Ρεάλ.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γιατί διεκδικούμε ακόμη ένα τρόπαιο. Ανυπομονούμε και είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο Super Cup. Είναι ωραίο που θα βρεθούμε και στο Κύπελλο, χαιρόμαστε όταν παίζουμε κόντρα σε κορυφαίες ομάδες.

Θα δούμε αν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους τη φετινή σεζόν. Θα ήθελα να κερδίσω ακόμη έναν τίτλο, αυτό περιμένει από εμάς ο σύλλογος.

Θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο, είναι έτοιμοι οι παίκτες. Η Ατλέτικο μάς πλήγωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο, θα πρέπει να το θυμόμαστε αυτό. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και επικίνδυνη. Θα είναι δύσκολο για μας.

Το σίγουρο είναι πως οι οπαδοί θα απολαύσουν αυτά τα παιχνίδια. Εάν είχα προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία; Όχι, με ξέχασαν».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024