Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καστελάνι: «Βρήκαμε τις λύσεις και πήραμε τη νίκη»

Καστελάνι: «Βρήκαμε τις λύσεις και πήραμε τη νίκη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και έδωσε το σύνθημα ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Ζάκσα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» και επέστρεψε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Volley League.

Μια εμφάνιση που ικανοποίησε απόλυτα τον τεχνικό της πειραϊκής ομάδας, Ντάνιελ Καστελάνι, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του βρήκαν τις λύσεις που έπρεπε για να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Δικέφαλο.

Ο Ιταλός τεχνικός μάλιστα αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ζάκσα για το Champions League.

«Τώρα έχουμε την Ζάκσα και έχουμε μία ευκαιρία για να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι σημαντικό που νικήσαμε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ αλλά το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που παίξαμε. Το σερβίς δεν μας βγήκε, αλλά βρήκαμε τις λύσεις που έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Το μπλοκ-άμυνα είναι επίσης από τα καλά μας στοιχεία, ειδικά αν στο σερβίς είμαστε καλοί, τότε είναι δύσκολο να μας νικήσει κάποιος. Τώρα έχουμε την ΖΑΚΣΑ μπροστά μας και έχουμε άλλη μία ευκαιρία για να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να νικήσουμε για να μείνουμε ζωντανοί».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Ραφαήλ Κομεντάκης, ο οποίος τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει κάποιες αλλαγές και στο επόμενο διάστημα θα ανέβει και άλλο. Τακτική μας είναι να πιέζουμε στο σερβίς, κάποιες φορές αυτό βγαίνει, κάποιες όχι. Προερχόμαστε από μία διακοπή και. Έχουμε ένα απαιτητικό πρόγραμμα αλλά είμαστε χαρούμενοι που πήραμε μία νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Είναι κομβικό το παιχνίδι με την ΖΑΚΣΑ και αν καταφέρουμε να πάρουμε κάτι θα είμαστε χαρούμενοι. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να μας στηρίξει».

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024