Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ετσεβέρι: Ο νέος… Ντε Μπρόινε στη Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Ετσεβέρι: Ο νέος… Ντε Μπρόινε στη Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φαίνεται πως βρήκε τον διάδοχο του Κέβιν Ντε Μπρόινε στο πρόσωπο ενός 18χρονου…

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρήκε τον παίκτη που μελλοντικά θα πάρει τη θέση του Κέβιν Ντε Μπρόινε στη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι στο πρόσωπο του Κλαούντιο Ετσεβέρι.

Ο 18χρονος Αργεντινός επιθετικός μέσος της Ρίβερ Πλέιτ, που θεωρείται ως το νέο μεγάλο ταλέντο της χώρας του, έχει ήδη βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πρωταθλήτρια Ευρώπης με το κόστος της μεταγραφής να φθάνει τα 25 εκατ. ευρώ.

Μια σπουδαία μεταγραφή για τη βρετανική ομάδα.

Ο Ετσεβέρι αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να γνωρίσει τη νέα του ομάδα και περιμένει την απόφαση του Γκουαρντιόλα για το αν θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό των «πολιτών» ή αν θα παραμείνει στην ομάδα του Μπουένος Αϊρες έως το τέλος της σεζόν.

Γκουαρντιόλα: «Όταν εισβάλουν στο σπίτι του και είσαι μέσα, φοβάσαι, είναι φυσιολογικό»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, τόνισε πως ο Τζακ Γκρίλις είναι πλέον πολύ καλύτερα ψυχολογικά την ώρα που το προσωπικό ασφαλείας της αγγλικής ομάδας παρέχει πλήρη υποστήριξη στην οικογένειά του, μια εβδομάδα αφότου ο 28χρονος μέσος έγινε στόχος διαρρηκτών στο σπίτι του το Τσεσάιρ.

Μέλη της οικογένειάς του και η φίλη του Σάσα Άτγουντ βρίσκονταν στο σπίτι στις 27 Δεκεμβρίου, όταν δέχθηκαν επίθεση από διαρρήκτες, την ώρα που η Σίτι έπαιζε με την Έβερτον για το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κλάπηκαν κοσμήματα και ρολόγια αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου λιρών (1,2 εκατ. ευρώ).

«Είναι πολύ καλύτερα. Όταν είσαι στο σπίτι και εισβάλλουν σε αυτό, φοβάσαι, είναι φυσιολογικό», τόνισε ο Γκουαρντιόλα για τον διεθνή Άγγλο μεσοεπιθετικό και πρόσθεσε:

«Προσπαθείς λοιπόν να είσαι χαλαρός να φτιάξεις το τέλειο περιβάλλον για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ο επικεφαλής ασφαλείας της Σίτι Μπάρι Σάουθ συνεργάζεται στενά με τον παίκτη και την οικογένειά».

Ο Γκρίλις απ’ την πλευρά του ήταν «συντετριμμένος» από τη ληστεία: «Οι άνθρωποι που διαπράττουν αυτά τα τρομερά εγκλήματα δεν έχουν ιδέα για τη ζημιά που προκαλούν στις ζωές των ανθρώπων», έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram, συμπληρώνοντας πως: «Ελπίζω να βρεθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, ώστε καμία άλλη οικογένεια να μην χρειαστεί να περάσει αυτό που έχουμε περάσει εμείς». Η συγκεκριμένη ληστεία ήταν η τελευταία σε μια σειρά από διαρρήξεις σε σπίτια παικτών, συμπεριλαμβανομένου του πρώην αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι, Ζοάο Κανσέλο, ο οποίος δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια μιας διάρρηξης το 2021.

Ο Γκουαρντιόλα πρόσθεσε επίσης πως ο Σάουθ συναντήθηκε με παίκτες της Σίτι την περασμένη σεζόν για να τονίσει τη σημασία της ασφάλειας. «Αυτή είναι η πραγματικότητα, πρέπει να είσαι προσεκτικός, πρέπει να προετοιμαστείς. Όταν ζεις σε ένα διαμέρισμα ίσως είναι πιο εύκολο, αλλά στην ύπαιθρο με μεγάλα σπίτια δεν είναι. Κι όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμβαίνει στην Ισπανία, είναι μια πραγματικότητα στην Καταλονία,, στην Ιταλία και παντού…».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024