Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πανσερραϊκός – Κηφισιά 1-1: Η μπίλια στο «Χ»

Πανσερραϊκός – Κηφισιά 1-1: Η μπίλια στο «Χ»

Μπιφουμά για τους φιλοξενούμενους, Μπετανκόρ για τους γηπεδούχους τα γκολ.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Κηφισιά καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 για τη 17η αγωνιστική της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, έφτασαν κοντά στο πρώτο τους διπλό, αλλά οι Σερραίοι έσωσαν τον βαθμό στο φινάλε.

Το ματς είχε καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με τον Κλωναρίδη να αποτελεί τον κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών της Κηφισιάς. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι μόλις στο 2’, ενώ σε άλλες δυο περιπτώσεις νικήθηκε από τον Αντριάν Χοβάν (21′, 28′). Ενδιάμεσα, οι δυο προπονητές προχώρησαν σε αναγκαστικές αλλαγές, με τους Σερραίους να έχουν μια κεφαλιά του Κόστα Αλεξιτς (13′) που πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Ογκμουντουρ Κρίστινσον.

Η επιθετικότητα των φιλοξενούμενων ανταμείφθηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, με τον Μπιφουμά να ανοίγει το σκορ με εξαιρετική ατομική ενέργεια. Παρόμοιο σκηνικό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Νίκο Πέιο (55′) να σουτάρει ψηλά από πλεονεκτική θέση, έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή τρία λεπτά μετά, με την κεφαλιά του Μπαρμπόσα Σάντος Ματέους, από σέντρα του Γιάννη Μασούρα, να «γλείφει» το δοκάρι της εστίας του Χοβάν.

Ο Πάμπλο Γκαρσία προχώρησε σε αλλαγές, αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, όμως η Κηφισιά με Μπιφουμά (61′, 73′) και Μπαρμπόσα (68′) έφτασε πολύ πιο κοντά στο (δεύτερο) γκολ. Κι αφού οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους, τους… τιμώρησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Σέντρα του Αμρ Ουάρντα, κεφαλιά του Μπετανκόρ και 1-1 στο 85ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις ο Χοβάν, με μία ακόμη τρομερή επέμβαση σε πλασέ του Μπαρμπόσα, κράτησε το «Χ».

Τα «λιοντάρια» έσωσαν το βαθμό, όμως έμειναν για όγδοο σερί ματς (0-3-5) μακριά από τη νίκη, με την Κηφισιά να «πετάει» δυο βαθμούς και να παραμένει στην προτελευταία θέση.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Στάικος (Οικονόμου 61′), Μορέιρα, Χατζηστραβός (Τομάς 8′, Σοφιανός 75′), Ουάρντα, Μούργος (Μπετανκόρ 61′), Άλεξιτς (Γούλερι 75′).

Κηφισιά (Νίλσεν): Κρίστινσον, Μασούρας, Τσάπαν, Λαντρ (Μποτία 9′, Βαφέας 47′), Γκόμπελιτς, Παπασάββας, Πέιος, Κλωναρίδης (Ματέους Σάντος 46′), Ίλιεφ (Κωνσταντακόπουλος 78′), Μπιφουμά (Αντερέγκεν 78′), Τετέι.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024