
Λουτσέσκου: «Έπρεπε να λήξει ισοπαλία, δεν είχαμε ενέργεια»
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη, τονίζοντας πως υπήρχε έλλειψη ενέργειας.
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από τον Άρη με σκορ 2-1, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τονίζει πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.
Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε ότι η ομάδα του ήταν κουρασμένη και ότι υπήρχε καθυστέρηση στις αποφάσεις που έπρεπε να παρθούν μέσα στο γήπεδο.
Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:
«Έπρεπε να τελειώσει ισοπαλία. Το πρώτο ημίχρονο το σπαταλήσαμε, καμία ομάδα δεν είχε ξεκάθαρο έλεγχο. Είχε το μομέντουμ ο Άρης για 15 λεπτά και πέτυχε δύο γκολ. Δεν είχαμε την ενέργεια που έχουμε συνήθως. Είχαμε καθυστέρηση στις αποφάσεις.
Είναι φυσιολογικό σε κάποια ματς, οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έχουν καλές και κακές στιγμές. Έχουμε δείξει άλλο πρόσωπο, δεν είχαμε ενέργεια και δεν πιέσαμε όπως συνήθως.
Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει ισορροπία. Είναι μια ήττα που δεν μας αρέσει, αλλά το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσει αμέσως η δουλειά για το επόμενο παιχνίδι».
- Βουλή: Βάλλεται πανταχόθεν η κυβέρνηση μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου
- Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Απεργία προκήρυξε η ΠΝΟ – Οι προορισμοί που επηρεάζονται
- Βασίλης Αργυρόπουλος: Από την πάστα των μεγάλων
- «Chios Pass 2026» – «Kythira Pass 2026»: Ξεκινούν οι αιτήσεις στις 18 Μαΐου
- Η στιγμή της σύλληψης του 89χρονου στην Πάτρα – Αυτό είναι το περίστροφο που είχε στην κατοχή του
- Μέλανι Γκρίφιθ και Αντόνιο Μπαντέρας ξανά μαζί μια δεκαετία μετά το διαζύγιό τους





