Με τη θερμοκρασία κοντά στους 30 βαθμούς, ήλιο, φαντασμαγορικά θεάματα και εντυπωσιακά ξενοδοχεία, το Ντουμπάι είχε και φέτος την τιμητική του.
Celebrities της εγχώριας σόου μπιζ και γνωστά ονόματα από τον κόσμο του επιχειρείν υποδέχτηκαν το νέο έτος στο Εμιράτο της υπερβολής, εκεί όπου όλα σχεδόν κινούνται στα όρια υπερθετικού βαθμού.
Μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών και δύο πρώην άσοι του Ολυμπιακού. Ο πρώην τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων Ρομπέρτο Χιμένεθ και ο πρώην μέσος Παϊτιμ Κασάμι.
Μάλιστα αμφότεροι φρόντισαν να απαθανατίζουν αυτές τις υπέροχες στιγμές αναρτώντας στα social media μερικές φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό Ντουμπάι.
Από τα γήπεδα του Μουντιάλ και την Άρσεναλ στις… κεμπαμπερί, τα παγωτά και τώρα στην ιδιοκτησία της Γκόρνικ Ζάμπρζε – Ο Λούκας Ποντόλσκι ξεκινά τη δεύτερη ζωή του.
Μετά την ολοκλήρωση του Final Four της Ευρωλίγκας, το ενδιαφέρον στο μπάσκετ στρέφεται στο πρωτάθλημα όπου ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε τις ημέρες και τις ώρες των τελικών της GBL.
Στο «Σισμανόγλειο» νοσηλεύεται ο Σπύρος Μαραγκός, ο οποίος συνεχίζει τη μάχη κόντρα στη νόσο ALS (ή αλλιώς νόσος του κινητικού νευρώνα), όπου θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για ενάμιση μήνα.