Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Πολυδερόπουλος: Επέστρεψε στη σκηνή λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδελφού του

Νίκος Πολυδερόπουλος: Επέστρεψε στη σκηνή λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδελφού του

Ο ηθοποιός θρηνεί σιωπηλά τον θάνατο του αδελφού του.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδελφού του, επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο ηθοποιός έχασε τον 28χρονο Παντελή από ανακοπή, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο θανατός του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους και τους συναδέλφους

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος  τις προηγούμενες ημέρες θρηνούσε σιωπηλά, χωρίς να κάνει κάποια σχετική ανάρτηση για τον χαμό του αδελφού του.

Το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, ο Νίκος Πολυδερόπουλος επέστρεψε στο θέατρο «Άνεσις» και στην παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» στην οποία πρωταγωνιστεί. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον ηθοποιό κατά την είσοδό του στο θέατρο, ο οποίος εξακολουθεί να κρατά τη σιωπή του για τον χαμό του 28χρονου αδελφού του.

Δείτε το βίντεο:

ΕΔΕ μετά τις καταγγελίες για τον θάνατό του

Την εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης έδωσε (28/12) ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης στην διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες σχετικά με τον αιφνίδιο θάνατο του 28χρονου Παντελή Πολυδερόπουλου ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις μετά από τον θάνατο του αδελφού του, αποκάλυψε πως μια μέρα πριν πεθάνει είχε βρεθεί στο νοσοκομείο, καθώς τον ταλαιπωρούσε ένας πονόλαιμος.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Τ-Live ανέφερε: «Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί, οι υπόλοιποι να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στο νοσοκομείο και ο γιατρός του είπε «δεν είναι κάτι μπορείς να φύγεις». Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να γιορτάσουμε μαζί. Ήρθε, έφερε το δώρο και έπεσε… Από τότε τέλειωσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, εισπνοές κτλ. τον βοηθήσαμε, ήρθε το ΕΚΑΒ αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω. Δεν έχουμε ακόμη το τελικό πόρισμα, περιμένουμε. Σταμάτησε η καρδούλα του».

Όπως τόνισε: «Πήγε στον γιατρό, ούτε μια εξέταση αίματος του έκαναν, του έδωσαν ένα σπρέι. Ούτε να τον ακούσουν… Ήρθε στη μητέρα μου και λέει “καλά ούτε να με ακούσουν, μήπως είναι κάτι;”. Τίποτα… Ούτε αντιβίωση, ούτε τον ακούσανε, ούτε τον εξετάσανε. Αν τον είχαν εξετάσει, ίσως να είχαμε προλάβει κάτι».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024