Το κλίμα είναι βαρύ στον Άρη, μετά τη χθεσινή (3/1) ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και κυρίως, τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, όμως, στο τεχνικό τιμ υπάρχει αγωνία και για τον Μπίργκερ Βερστράτε.

Ο Βέλγος χαφ έμεινε εκτός και από το ματς στην πόλη της Αρκαδίας, εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του, ενώ θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του στο κυριακάτικο (7/1) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, καθώς εκτός από την αναμέτρηση της Κυριακής, ακολουθεί και το κρίσιμο παιχνίδι Κυπέλλου (10/1) με την ΑΕΚ. Αντίθετα, ο προπονητής του Άρη μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τον Νταρίντα, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Η ήττα από τον Αστέρα και ο τρόπος που ήρθε

Φοβερή παράσταση από τον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Άρη στο παρθενικό ματς του 2024 για τη Superleague!

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, αν και βρέθηκε πίσω με 2-0, κατάφερε να κάνει μία μυθική ανατροπή και να φτάσει στη νίκη με σκορ 3-2 επί του συνόλου του Άκη Μάντζιου.

Γρήγορο προβάδισμα στον Άρη έδωσαν οι Μορόν (8′) και Σουλεϊμάνοφ (14′), αλλά ο Μιριτέλο με δύο γκολ (45+2′, 52′) και ο Μουνάφο (61′) υπέγραψαν μία σπουδαία νίκη, η οποία έφερε τον Αστέρα στους 23 βαθμούς και την 6η θέση. Πέμπτος παραμένει ο Άρης με 20 πόντους, με τη συμμετοχή, ωστόσο, στα play offs να μπαίνει σε κίνδυνο πλέον.