Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αστέρας Τρίπολης – Άρης 3-2: Τεράστια νίκη των Αρκάδων με ανατροπή

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 3-2: Τεράστια νίκη των Αρκάδων με ανατροπή

Ο Άρης μπορεί να προηγήθηκε 2-0 στην Τρίπολη, αλλά ο Αστέρας με φοβερή ανατροπή επικράτησε με σκορ 3-2 και μείωσε στον πόντο από την πέμπτη θέση – Μιριτέλο (45+2′, 52′) και Μουνάφο (61′) υπέγραψαν τη μεγάλη νίκη, δεν έφτασαν τα γκολ των Μορόν (8′), Σουλεϊμάνοφ (14′) για τους φιλοξενούμενους

Φοβερή παράσταση από τον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Άρη!

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, αν και βρέθηκε πίσω με 2-0, κατάφερε να κάνει μία μυθική ανατροπή και να φτάσει στη νίκη με σκορ 3-2 επί του συνόλου του Άκη Μάντζιου.

Γρήγορο προβάδισμα στον Άρη έδωσαν οι Μορόν (8′) και Σουλεϊμάνοφ (14′), αλλά ο Μιριτέλο με δύο γκολ (45+2′, 52′) και ο Μουνάφο (61′) υπέγραψαν μία σπουδαία νίκη, η οποία έφερε τον Αστέρα στους 23 βαθμούς και την 6η θέση. Πέμπτος παραμένει ο Άρης με 20 πόντους, με τη συμμετοχή, ωστόσο, στα play offs να μπαίνει σε κίνδυνο πλέον.

Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκε στον Αστέρα με τον Μουνάφο στο 2′ να σουτάρει και η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κουέστα. Ωστόσο, το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση ο Άρης το είχε. Στο 7′, μετά από ανατροπή του Σαμόρα από τον Χουχούμη, ο Άρης κέρδισε πέναλτι και ένα λεπτό αργότερα ο Μορόν το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 0-1.

Η ομάδα του Μάντζιου έφτασε σε ένα ακόμη γκολ, μεγαλώνοντας το προβάδισμά της. Στο 14′ ο Φαμπιάνο πάσαρε ωραία στον Σαμόρα και ο τελευταίος έκανε ωραία κίνηση στα δεξιά και γύρισμα προς τον Σουλεϊμάνοφ που εκτέλεσε τον Παπαδόπουλο από το ύψος του πέναλτι για το 0-2.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, ενώ στο 40′ ο Αστέρας άγγιξε τη μείωση του σκορ, με τον Καρμόνα να γυρίζει από τα δεξιά και τον Ρεγκίς να αστοχεί σε κενή εστία με εξουδετερωμένο τον Κουέστα. Πέντε λεπτά αργότερα (45′) οι Αρκάδες κέρδισαν πέναλτι, καθώς ο Ζουγλής γύρισε τη μπάλα από τα αριστερά και ο Μοντόγια ανέτρεψε τον Καλτσά, με τον διαιτητή Ευαγγέλου να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Μιριτέλο ανέλαβε την εκτέλεση στο 45+2′ κάνοντας το 1-2.

Άμεσα ήρθε η ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50′ ο Μουνάφο έβγαλε σέντρα με τον Κρεσπί να πιάνει κεφαλιά και τον Μιριτέλο αντίστοιχα δεύτερη με τον Κουέστα να μην μπορεί να σώσει και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 2-2. Και στο 61′ ήρθε η απόλυτη ανατροπή!

Ο Ζουγλής έκλεψε τη μπάλα από τον Ζουλ και γύρισε στον Μουνάφο με τον τελευταίο να τη στέλνει στην κενή εστία για το τελικό 3-2.

Την επόμενη -17η- αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και ώρα 17:30 στους «Ζωσιμάδες», ενώ ο Άρης θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, την ίδια ημέρα και ώρα 19:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Τζουκάνοβιτς, Καστάνο, Χουχούμης, Μουνάφο (Βαλιέντε 90+1′)πσα, Γκος (Αλάγκμπε 74′), Καλτσάς, Κρεσπί (Χριστόπουλος 90+1′), Ζουγλής (Σίτο 75′), Μιριτέλο (Μάντζης 83′).

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια (Φεράρι 83′), Πάρντο (Ρουπ 83′), Ζουλ (Σαβέριο 67′), Σουλεϊμάνοφ, Παναγίδης (Μενέντες 46′), Σαμόρα, Μορόν.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024