Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης: «Δεν θα πορευτώ στην ελληνική πολιτική με το βλέμμα στο bullying των καθεστωτικών ΜΜΕ»

Κασσελάκης: «Δεν θα πορευτώ στην ελληνική πολιτική με το βλέμμα στο bullying των καθεστωτικών ΜΜΕ»

Η ανάρτηση έγινε με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με πρόσκληση που έχει απευθύνει στους βουλευτές του κόμματος για συνάντηση εργασίας της ΚΟ στις Σπέτσες

«Την ώρα που τα ΜΜΕ της προπαγάνδας μιλούν για ‘εκδρομή’, εμείς θα έχουμε ένα τριήμερο εργασίας, όπως συνηθίζεται ιδιαίτερα σε άλλες χώρες και είναι μία εξαιρετικά παραγωγική και αποτελεσματική διαδικασία. Αυτά δεν γίνονται σε συσκέψεις μερικών ωρών», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση έγινε με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με πρόσκληση που έχει απευθύνει στους βουλευτές του κόμματος για συνάντηση εργασίας της ΚΟ από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.

«Χαράσσω τον δρόμο μου χωρίς κανένα φόβο και με πολύ πάθος, με συνοδοιπόρους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τονίζει ότι δεν θα πορευτεί στην ελληνική πολιτική «ούτε με τα συντηρητικά στερεότυπα της Δεξιάς ούτε με το βλέμμα στο bullying των καθεστωτικών ΜΜΕ» και ότι χαράσσει το δρόμο του «χωρίς κανένα φόβο και με πολύ πάθος, με συνοδοιπόρους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη μας, τα μέλη μας και κυρίως τον κόσμο που καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από αυτά που τον ταΐζει η Ενημέρωση Μητσοτάκη».

Η ανάρτηση Κασσελάκη

«Γνωρίζω ότι πολλά από αυτά που κάνω είναι ασυνήθιστα στην ελληνική πολιτική σκηνή. Έχω καλέσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι μου στις Σπέτσες -που τον Γενάρη απέχουν πολύ από την εικόνα του τουριστικού προορισμού. Θα είμαστε μαζί ένα ολόκληρο τριήμερο, θα αναλύσει ο καθένας τις προτάσεις του στον τομέα του και θα χαράξουμε την κοινή μας στρατηγική.

Είναι πολύ σημαντικό οι βουλευτές να συμμετέχουν στη χάραξη της πολιτικής γραμμής σε κάθε νομοσχέδιο, ανεξαρτήτως προσωπικής ειδίκευσης και περιφέρειας εκλογής. Όπως έχω πει επανειλημμένα, ο νέος ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει «στενό κύκλο», όλοι είμαστε μια γροθιά. Η αξιωματική αντιπολίτευση θα παλέψει και στο Κοινοβούλιο και στους δρόμους ως μία συμπαγής ομάδα.

Την ώρα που τα ΜΜΕ της προπαγάνδας μιλούν για «εκδρομή», εμείς θα έχουμε ένα τριήμερο εργασίας, όπως συνηθίζεται ιδιαίτερα σε άλλες χώρες και είναι μία εξαιρετικά παραγωγική και αποτελεσματική διαδικασία. Αυτά δεν γίνονται σε συσκέψεις μερικών ωρών.

Προσωπικά, δε θα πορευτώ στην ελληνική πολιτική ούτε με τα συντηρητικά στερεότυπα της Δεξιάς ούτε με το βλέμμα στο bullying των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Χαράσσω τον δρόμο μου χωρίς κανένα φόβο και με πολύ πάθος, με συνοδοιπόρους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη μας, τα μέλη μας και κυρίως τον κόσμο που καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από αυτά που τον ταΐζει η Ενημέρωση Μητσοτάκη».

Sports in

Ο Αντετοκούνμπο, η επόμενη μέρα του αποκλεισμού και το Προολυμπιακό…

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των playoffs και ο Αντετοκούνμπο έχει όσο χρόνο θέλει για τον τραυματισμό του, το Προολυμπιακό και όχι μόνο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024