Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη Γεωργιάδη στον ΕΦΚΑ - «Ικανοποίηση για το έργο που έχει επιτευχθεί»

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη Γεωργιάδη στον ΕΦΚΑ – «Ικανοποίηση για το έργο που έχει επιτευχθεί»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε συνέργεια μεταξύ του e-ΕΦΚΑ και του υπουργείου Υγείας

Τα γραφεία της διοίκησης του e-ΕΦΚΑ, επί της οδού Ακαδημίας, επισκέφθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, λίγο πριν από την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως υπουργού Υγείας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού ευχαρίστησε την ηγεσία του φορέα και το σύνολο του προσωπικού για τα εντυπωσιακά βήματα που έχουν γίνει στον e-ΕΦΚΑ κατά τη διάρκεια της εξάμηνης θητείας του στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η πορεία του ψηφιακού μετασχηματισμού θα συνεχιστεί με επιτυχία, υπό την ηγεσία της νέας υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνας Μιχαηλίδου.

Ο Γεωργιάδης είπε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε συνέργεια μεταξύ του e-ΕΦΚΑ και του υπουργείου Υγείας

Εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για το έργο που έχει επιτευχθεί σε τόσο βραχύβιο χρονικό διάστημα, όπως η μείωση των εκκρεμών ληξιπρόθεσμων συντάξεων, η έκδοση 11.000 επικουρικών μέσα σε 24 ώρες, ο «απεγκλωβισμός» μη μισθωτών με οφειλές που θα πάρουν σύνταξη, μετά από χρόνια αναμονής και η περαιτέρω ψηφιοποίηση των υπηρεσιών.

Τέλος, ο απερχόμενος υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε ότι θα είναι αρωγός, υπό τη νέα του ιδιότητα, σε κάθε συνέργεια μεταξύ του e-ΕΦΚΑ και του υπουργείου Υγείας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Το «ευχαριστώ» του διοικητή του e-ΕΦΚΑ

Από την πλευρά του, ο διοικητής του e-ΕΦΚΑ, Αλέξανδρος Βαρβέρης, ευχαρίστησε τον υπουργό, Άδωνι Γεωργιάδη, τόσο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, όσο και για τη συνεχή στήριξη στις προσπάθειες που κατέβαλε η διοίκηση του φορέα για τον εκσυγχρονισμό του.

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Βαρβέρης υπογράμμισε ότι η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς και με τη νέα ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, έτσι ώστε ο φορέας να γίνει ακόμα φιλικότερος προς τους πολίτες.

Δείτε βίντεο από την επίσκεψη:

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024