Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Μίλνερ δεύτερος σε συμμετοχές στην ιστορία της Premier League

Ο Μίλνερ δεύτερος σε συμμετοχές στην ιστορία της Premier League

Δεύτερος σε συμμετοχές στην Premier League είναι πλέον ο Τζέιμς Μίλνερ

Ο Τζέιμς Μίλνερ συνεχίζει να γράφει ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Μία αξιοζήλευτη καριέρα, όπως αυτή του Αγγλου θρύλου του ποδοσφαίρου, δεν θα μπορούσε να μην συνδυαστεί με πολλά ρεκόρ, τίτλους και διακρίσεις.

Στα 37 του χρόνια ο Μίλνερ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα γήπεδα της Premier League και ταυτόχρονα να πραγματοποιεί πολλά ρεκόρ. Το 2024 ενδεχομένως να είναι η χρονιά που θα μείνει για πάντα στην Ιστορία της Premier League.

Ο μεγάλος του στόχος

Ο εμβληματικός άσος της Μπράιτον έφτασε τις 632 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας και ισοφάρισε τον Ράιαν Γκιγκς στην δεύτερη θέση, σε μια επίδοση που εντυπωσιάζει.

Πλέον χρειάζεται μόλις 21 συμμετοχές για να ξεπεράσει τον Γκάρεθ Μπάρι (652) και να γίνει ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην Premier League, κάτι που όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να συμβεί, πολύ απλά γιατί ο Μίλνερ δεν σκέφτεται να τερματίσει την καριέρα του τη φετινή σεζόν.

Ο στόχος του 37χρονου μέσου, που μπορεί να αγωνιστεί και σαν πλάγιος αμυντικός είναι η κορυφή της λίστας και να περάσει στον Μπάρι, που είναι πρώτος και έχουν συνυπάρξει στη Μάντσεστερ Σίτι, πριν από μερικά χρόνια. Η Μπράιτον θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και για τη νέα σεζόν, από φυσικής κατάστασης είναι σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος του στα αποδυτήρια.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024