Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ετεοκλής Παύλου: «Δεν μπορώ να κάνω μπάνιο πάνω από 5 λεπτά»

Ετεοκλής Παύλου: «Δεν μπορώ να κάνω μπάνιο πάνω από 5 λεπτά»

«Θεωρώ ότι η οποιαδήποτε αναπηρία είναι πρόβλημα»

O Ετεοκλής Παύλου θέλησε να αναφερθεί on air τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος με αναπηρία. Με αφορμή τη συνέντευξη του Πάνου Τριανταφύλλου στην εκπομπή «Breakfast@Star», o παρουσιαστής προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για το πώς ο ίδιος προσπαθεί να κάνει τη δική του αναπηρία όσο το δυνατόν πιο «εύκολη» για την καθημερινότητά του.

«Κάπου θα ήθελες κι εσύ να μην είσαι ο δυνατός της υπόθεσης. Μπορεί πάντα να βλέπετε έναν άνθρωπο καλά, αλλά να σου πω κάτι πολύ απλά; Όταν πηγαίνω να κάνω μπάνιο, εγώ δεν έχω το ένα μου πόδι. Ήξερες ότι εγώ στηρίζομαι στο ένα μου πόδι για να κάνω μπάνιο; Ότι δεν μπορώ να κάνω μπάνιο πάνω από 5 λεπτά γιατί δεν μπορώ να σταθώ όρθιος;

Ζει με πρόσθετο μέλος εδώ και δέκα χρόνια ύστερα από ατύχημα.

Το βράδυ όταν κοιμάμαι, για να σηκωθώ να πάω στην τουαλέτα θέλω μια διαδικασία 5 με 10 λεπτά. Δεν έχω αυτή την άνεση να σηκωθώ να φύγω. Χτύπα ξύλο, ένας σεισμός να γίνει, θα είμαι ο τελευταίος που θα φύγει από το σπίτι. Είναι πράγματα καθημερινά, βασικά, τα οποία δεν τα καταλαβαίνει ένας άνθρωπος.

Είμαι καλά αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα το οποίο το ζω στην καθημερινότητά μου. Είναι πρόβλημα η αναπηρία η δική μου και είναι στο χέρι μου το γεγονός ότι προσπαθώ να την κάνω να είναι στον μικρότερο βαθμό που μπορώ. Αλλά το πρόβλημα υπάρχει, δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024