Η Χριστίνα Λαμπίρη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και την τεκνοθεσία. Μέσα σε όλα, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της απουσία τα τελευταία χρόνια αλλά και το νέο ρόλο που ανέλαβε προ λίγων 24ώρων στο δήμο Ραφήνας.
Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και δήλωσε αρχικά ότι είναι υπέρ του νομοσχεδίου.
«Προφανώς και είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η τεκνοθεσία όμως, είναι μια άλλη ιστορία. Δεν θα ήμουν αρνητική. Αν με ρωτάς ως Χριστίνα, θα χαιρόμουν πάρα πολύ να είχα δύο κολλητούς φίλους ή δύο κολλητές φίλες, που να μοιράζονται τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο, να κάνουν την οικογένειά τους και τα παιδιά τους», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που μετράει για μένα, είναι η αγάπη κι ο τρόπος που μεγαλώνεις το παιδί σου».
Τέλος, η Χριστίνα Λαμπίρη αναφέρθηκε στην τηλεόραση και την ενασχόλησή της με αυτή: «Η τηλεόραση έχει μπει σε παύση από το 2018 που έχω σταματήσει. Επομένως, τώρα τι να κοιτάξω το πριν, το δίπλα, το μετά, το αύριο; Τώρα είμαστε εδώ, ταγμένοι στον δήμο Ραφήνας και πάμε να δώσουμε τον αγώνα μας για μια πολύ καλή συνέχεια στον δήμο αυτό».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας