Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία: Νέα επίθεση της Ουκρανίας στο Μπέλγκοροντ - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες

Ρωσία: Νέα επίθεση της Ουκρανίας στο Μπέλγκοροντ – Ένας νεκρός και επτά τραυματίες

Άνδρας σκοτώθηκε από πύραυλο που έπεσε μπροστά από το αυτοκίνητό του, τέσσερεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν σε έκθεση αυτοκινήτων

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και επτά τραυματίσθηκαν σήμερα (2/1) σε ουκρανική επίθεση στην πόλη και την περιοχή του Μπέλγκοροντ, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, ανακοίνωσαν το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας και αξιωματούχοι της περιφέρειας.

Ένας νεκρός και επτά τραυματίες στο Μπέλγκοροντ

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας Βιτσισλάβ Γκλαντκόφ δήλωσε ότι ένας άνδρας σκοτώθηκε από πύραυλο που έπεσε μπροστά από το αυτοκίνητό του και ότι τέσσερεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν σε μια έκθεση αυτοκινήτων.

Συνολικά, αξιωματούχοι ανέφεραν ότι η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε 17 ουκρανικούς «εναέριους στόχους», συμπεριλαμβανομένων ρουκετών που εκτοξεύθηκαν από πολλαπλούς εκτοξευτήρες ρουκετών με αποτέλεσμα ένας αριθμός κατοικιών και αυτοκινήτων να υποστούν ζημιές.

«Ο βομβαρδισμός δεν θα μείνει ατιμώρητος»

Ουκρανοί αξιωματούχοι δήλωσαν σήμερα ότι τα σφοδρά ρωσικά πλήγματα με πυραύλους και drones στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας Κίεβο και στην νοτιοανατολική πόλη Χάρκιβ είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι και να τραυματισθούν δεκάδες, ενώ προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε χθες, Δευτέρα, ότι ο βομβαρδισμός από τους Ουκρανούς το Σάββατο της πόλης Μπέλγκοροντ, στον οποίο σκοτώθηκαν όπως ανακοίνωσε η Ρωσία 25 άμαχοι, «δεν θα μείνει ατιμώρητος».

Ουκρανικοί πύραυλοι έπληξαν ξανά τη ρωσική πόλη

Ρωσική επίθεση με 300 drones και πυραύλους

Από την Παρασκευή, που η Μόσχα πραγματοποίησε τους πιο σφοδρούς νυχτερινούς βομβαρδισμούς κατά της ουκρανικής πρωτεύουσας από την έναρξη του πολέμου πριν από σχεδόν δύο χρόνια, το Κίεβο λέει ότι η Ρωσία εξαπέλυσε επίθεση με περισσότερα από 300 drones και πυραύλους διαφόρων ειδών σε πόλεις στην Ουκρανία.

Το πρακτορείο Reuters δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει από ανεξάρτητες πηγές τις αναφορές της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

Sports in

Εκεί που τελειώνουν οι λέξεις… (vid)

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Και μια ποδοσφαιρική ιστορία που δεν ξέρεις αν συμβαίνει ή αν την ονειρεύεσαι με τα μάτια ανοιχτά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024