Ζελένσκι: Υπάρχει η εντύπωση ότι η Ρωσία νικά, αλλά δεν ισχύει
Οι ρωσικές δυνάμεις υφίστανται μεγάλες απώλειες στο πεδίο της μάχης, λέει ο πρόεδρος της Ουκρανίας
Η αντίληψη ότι η Ρωσία νικά δεν είναι παρά εντύπωση. Οι ρωσικές δυνάμεις υφίστανται μεγάλες απώλειες στο πεδίο της μάχης, λέει ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα (1/1) στο περιοδικό The Economist.
«Εγώ βλέπω μόνο κινήσεις μίας χώρας τρομοκράτη»
Δεν υπάρχουν πραγματικά σημάδια ότι η Ρωσία ενδιαφέρεται για ειρήνη και οποιαδήποτε ένδειξη ότι η Μόσχα επιδιώκει την διεξαγωγή συνομιλιών σημαίνει ότι της τελειώνουν τα αποθέματα όπλων και στρατιωτών, υποθέτει ο Ζελένσκι. «Εγώ βλέπω μόνο κινήσεις μίας χώρας τρομοκράτη», προσθέτει ο ίδιος.

Τελειώνουν τα αποθέματα όπλων και στρατιωτών της Ρωσίας, υποθέτει ο Ζελένσκι
Είπε, επίσης, ότι το πλήγμα της ρωσικής ισχύος στην Κριμαία είναι κρίσιμο για την μείωση των επιθέσεων κατά της Ουκρανίας καθώς και για την υπεράσπιση πόλεων στο ανατολικό τμήμα της χώρας.
Έρχονται σκληρά ρωσικά αντίποινα για το Μπέλγκοροντ
Νωρίτερα σήμερα, ο Βλάντιμιρ Πούτιν προειδοποίησε πως η Ρωσία σκοπεύει να «εντείνει» τους βομβαρδισμούς σε στρατιωτικούς στόχους στην Ουκρανία απαντώντας στα ουκρανικά πλήγματα στο Μπέλγκοροντ.
«Θα εντείνουμε τα στρατιωτικά πλήγματα στην Ουκρανία»
Το Κίεβο ανέφερε ότι χθες παραμονή της Πρωτοχρονιάς σημειώθηκε «ρεκόρ» επιθέσεων από 90 ρωσικά drones σε πολλές ουκρανικές περιοχές.
«Θα εντείνουμε τους βομβαρδισμούς, κανένα έγκλημα εναντίον αμάχων δεν θα μείνει ατιμώρητο, αυτό είναι βέβαιο», δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε σε στρατιωτικό νοσοκομείο, διευκρινίζοντας ότι τα στρατιωτικά πλήγματα θα έχουν στόχο «στρατιωτικές εγκαταστάσεις».
- Squat jumps: Οδηγός για αρχάριους
- Καιρός: Θερμοκρασίες έως 34 βαθμούς ανήμερα του Αγίου Πνεύματος – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- 100 χρόνια Μέριλιν Μονρόε – Ακόμη και τα εσώρουχα της στο σφυρί στην πιο ιδιωτική δημοπρασία όλων
- Μην φοβάσαι το κλάμα: Μας κάνει καλό
- Από τα δισεκατομμύρια στα τρισεκατομμύρια – Τα χρυσά πρόσωπα των αγορών
- Η σκιά του πολέμου στη Ρουμανία
- Το αφεντικό της OpenAI άλλαξε γνώμη – Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μη φέρει εργασιακό Αρμαγεδδώνα τελικά
- Πριν το πρώτο αίμα: Ράμπο χωρίς Σιλβέστερ Σταλόνε γίνεται;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442