Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύπρος: Συνελήφθη ο 44χρονος οδηγός μετά το πολύνεκρο τροχαίο λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου

Κύπρος: Συνελήφθη ο 44χρονος οδηγός μετά το πολύνεκρο τροχαίο λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου

Νεκροί ανασύρθηκαν δύο παππούδες με τα δύο εγγόνια τους - Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 44χρονος Σύρος, σοβαρά τραυματισμένη η συνοδηγός γυναίκα του - Πώς ξεκληρίστηκε μία ολόκληρη οικογένεια

Η τραγική είδηση του ξεκληρίσματος μιας ολόκληρης οικογένειας σε τροχαίο σημάδεψε την πρώτη μέρα του 2024 στην Κύπρο. Δύο εγγόνια και οι δύο παππούδες τους βρήκαν φρικτό θάνατο λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, όταν το αυτοκίνητο τους συγκρούστηκε με ημιφορτηγό σε δρόμο που οδηγεί στο χωριό Πλάτρες της Λεμεσού.

Τα τέσσερα θύματα, μέλη της ίδιας οικογένειας είχαν γιορτάσει μαζί την έλευση του 2024 και τα δύο εγγόνια μετέφεραν τον παππού και τη γιαγιά τους στο σπίτι τους. Στη διαδρομή όμως προς το χωρίς εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, σε κάποιο σημείο επιχείρησε η 27χρονη οδηγός να στρίψει δεξιά και τότε συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ένας άνδρας με καταγωγή από τη Συρία. Η μοιραία σύγκρουση έγινε σε διασταύρωση που ελέγχεται από φανάρια, όταν το αυτοκίνητο των θυμάτων συγκρούστηκε με το ημιφορτηγό, στο οποίο επέβαινε ζευγάρι Σύρων.

Καθαρό το αλκοτέστ του 44χρονου, εξετάζεται αν είχε αναπτύξει ταχύτητα

Αποτέλεσμα ήταν και τα τέσσερα, όλοι από την ίδια οικογένεια, να χάσουν τη ζωή τους ακαριαία. Πρόκειται για τους Ευανθία Γεωργίου 27 ετών από τη Λεμεσό, η οποία οδηγούσε το όχημα. Συνοδηγός ο παππούς της, Νικόλας Ζαβρός 72 ετών από τον Λιμνάτη. Στο όχημα βρίσκονταν επίσης η γιαγιά Ευανθία Γεωργίου 74 ετών από τον Λιμνάτη και ο Νικόλας Γεωργίου 17 ετών από τη Λεμεσό, αδελφός της οδηγού.

Εικόνα από το σημείο του πολύνεκρου τροχαίου στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών

Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος την Κύπρο, ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Συνελήφθη ο οδηγός του ημιφορτηγού

Λίγη ώρα μετά την τραγωδία, συνελήφθη ο 44χρονος οδηγός του ημιφορτηγού που ενεπλάκη στο τετραπλό θανατηφόρο τροχαίο.

Ασθενοφόρα, Πυροσβεστική και Αστυνομία έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος, ανέσυραν τα θύματα χωρίς τις αισθήσεις τους

Με τις εξετάσεις της Τροχαίας να συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο τρομακτικό δυστύχημα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 44χρονου οδηγού του οχήματος που συγκρούστηκε σφοδρά με το μικρό όχημα σκοτώνοντας παππού, γιαγιά και τα δύο εγγόνια.

Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο 44χρονος οδηγός

Στη συνέχεια, τόσο ο 44χρονο όσο και η γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο όχημα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και νοσηλεύονται τραυματισμένοι από τη σύγκρουση. Με πιο ελαφρά τραύματα ο οδηγός και με κατάγματα αυχένα, στέρνου και πλευρών η 38χρονη συνοδηγός και σύζυγος του.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το ημιφορτηγό όχημα να είχε αναπτύξει ταχύτητα μεγαλύτερη του επιτρεπόμενου ορίου. Ο 44χρονος υποβλήθηκε και σε άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη κατανάλωσης ποσότητας αλκοόλ.

Υπάρχει μαρτυρία

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε από τη σκηνή του δυστυχήματος ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους, «η συγκεκριμένη συμβολή ελέγχεται από φώτα τροχαίας και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται. Υπάρχει κάποια μαρτυρία η οποία αξιολογείται. Όσον αφορά τα θύματα, στο ένα ιδιωτικό όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα τα οποία απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε δυστυχώς ο θάνατος τους».

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της τροχαίας Λεμεσού, εκ πρώτης όψεως τα θύματα δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας. Όπως είπε «υπήρξε μία σφοδρή σύγκρουση, πιθανόν να υπήρχε αυξημένη ταχύτητα, είναι και αυτό αντικείμενο διερεύνησης. Όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται, υπάρχει μαρτυρία που αξιολογείται».

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024