Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ανατριχιαστική τελευταία ανάρτηση του ποδηλάτη που σκότωσε τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο

Η ανατριχιαστική τελευταία ανάρτηση του ποδηλάτη που σκότωσε τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο

Ανατριχίλα προκαλούν οι αναρτήσεις του ποδηλάτη που σκότωσε τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο. Η σοκαριστική τελευταία ανάρτηση του Rohan Dennis πριν το μοιραίο συμβάν.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας Rohan Dennis μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.
Λίγες ημέρες αργότερα και κατηγορήθηκε για τον σοκαριστικό θάνατο της συζύγου του Melissa Dennis, αφού την πάτησε με το αυτοκίνητο.

Ο 33χρονος Rohan Dennis, η σύζυγός του Melissa Dennis και τα δύο τους παιδιά ποζάρουν χαμογελαστοί μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Καλά Χριστούγεννα από την οικογένειά μας στη δική σας» ήταν το μήνυμα που συνόδευε την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram πριν το μοιραίο γεγονός.

Ήταν τέσσερις ημέρες αργότερα που η αστυνομία τον κατηγόρησε για τον θάνατο της γυναίκας του που χτύπησε με το αυτοκίνητο.

Η Melissa Dennis μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα αλλά υπέκυψε στα τραύματά της.

Η αστυνομία στη συνέχεια συνέλαβε τον Rohan Dennis και τον κατηγορεί για τον θάνατό της.

Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις του ποδηλάτη

Μετά τον σοκαριστικό θάνατο της Melissa Dennis βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας αρκετές αναρτήσεις του να καυχιέται για τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους.

«Τελικά το κατάφερα, τελικά έκανα τη Melissa Dennis να χάσει την πλοκή» έγραφε σε μια από τις αναρτήσεις του ενώ πόζαραν χαμογελαστοί μέσα από ένα αυτοκίνητο.

Όταν κάποιος φίλος τους σχολίασε πως ήταν μόνο θέμα χρόνου, ο Dennis απάντησε με χαμογελαστά emojis, τονίζοντας ότι «ήταν πολύ πιο δύσκολο να σπάσει από ό,τι νόμιζα».

Οι αρχές απήγγειλαν κατηγορίες στον Rohan Dennis για πρόκληση θανάτου από επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση χωρίς τη δέουσα προσοχή και οδήγηση που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή.

Τόσο ο Rohan Dennis, όσο και η Melissa Dennis, ήταν ποδηλάτες ολυμπιακού επιπέδου, με τον Rohan να παίρνει ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό pursuit των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012 και ένα χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020 για ποδηλασία δρόμου.

Η Melissa Dennis είχε χάσει το μετάλλιο στο ομαδικό pursuit στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο το 2012 για μόλις 0,18 δευτερόλεπτα.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2018, είχε αποκτήσει έναν γιο πέντε ετών και μια μικρότερη κόρη.

Λίγο καιρό πριν από το μοιραίο τροχαίο είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με τα δύο του παιδιά να ποζάρουν στην καρότσα του αυτοκινήτου του.

«Μερικές φορές δεν εκτιμώ όλα όσα ήδη έχω. Μετά βλέπω φωτογραφίες όπως αυτή» ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024