Ασταμάτητοι οι Σέλτικς (134-101) – Τρίτη συνεχόμενη νίκη για Σανς (112-107)
Διέλυσαν τους Σπερς οι Σέλτικς (134-101), την ώρα που η παρέα του Ντουράντ επικρατούσε του Ορλάντο (112-107).
Με τους Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν να σκοράρουν από 25 και 24 πόντους αντίστοιχα, η Βοστόνη έκανε μία ακόμη επίδειξη δύναμης αυτή την φορά στο Τέξας όπου συνέτριψε το Σαν Αντόνιο με 134-101.
Στην έκτη σερί νίκη των «Σέλτικς» συνέβαλλαν σημαντικά και οι Ντέρικ Γουάιτ (17π.), Κρίσταπς Πορζίνγκις (14π.) στην επιστροφή του Λετονού μετά από από ένα αγώνα απουσίας λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.
Οι Ντέβιν Βασελ και Βικτόρ Γουεμπανιαμά με 22 πόντους και 21 πόντους αντίστοιχα έκαναν ό,τι μπορούσαν για τους «Σπερς», ωστόσο, η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς ηττήθηκε για 7η φορά στα 8 τελευταία ματς που έδωσε.
Την 4η φορά από την έναρξη της σεζόν που έπαιξαν μαζί, οι Κέβιντ Ντουράντ, Μπράντλεϊ Μπιλ και Ντέβιν Μπούκερ, οδήγησαν το Φοίνιξ στην 3η συνεχόμενη νίκη του αυτή την φορά επί του Ορλάντο με 112-107.
Ο «KD» με 31 πόντους, 5 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ ήταν ο κορυφαίος των «Σανς», ενώ στους 25 στραμάτησε ο Μπιλ, ο οποίος έκανε ρεκόρ πόντων μέσα στη σεζόν. Από τους «Μάτζικ» ο Πάολο Μπανκέρο ξεχώρισε με 28 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ.
- Κολομβία: Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρο αμφισβητεί το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών
- Ουκρανία: Παιδί σκοτώθηκε και άλλοι 11 τραυματίστηκαν από ουκρανικό πλήγμα σε κατεχόμενη περιοχή της Χερσώνας
- Γάζα: Τουλάχιστον 2 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα σε καφενείο
- Σουδάν: Δεκάδες νεκροί σε δύο επιθέσεις με drones στην περιφέρεια του Κορντοφάν
- Ιράν: Υπέρ αλλαγών στον τρόπο διακυβέρνησης τάσσεται ο πρόεδρος Πεζεσκιάν
- Κολομβία: Ο ακροδεξιός ντε λα Εσπριέγια θα αναμετρηθεί με τον αριστερό Σεπέδα στον δεύτερο γύρο των προεδρικών
