
Αλβανία: Ο Φρέντι Μπελέρης πήρε εξάωρη άδεια από τη φυλακή για να πάει στην κηδεία της γιαγιάς του
Η δίκη του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας θα συνεχιστεί στις 10 Ιανουαρίου
Ο Φρέντι Μπελέρης, εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας που είναι έγκλειστος σε φυλακές της Αλβανίας, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (31/12), πήρε άδεια από τις Αρχές της χώρας για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του.
Στη συνέχεια πρέπει να επιστρέψει πίσω από τα κάγκελα
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Albanian Post, κατά συνέπεια, ο Φρέντι Μπελέρης έλαβε μόνο έξι ώρες προθεσμία γι’ αυτό και στη συνέχεια πρέπει να επιστρέψει πίσω από τα κάγκελα.
Η Διεύθυνση Φυλακών εξήγησε ότι έλαβε όλα τα μέτρα για να συνοδεύσει τον Φρέντι Μπελέρη, σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες.
Στις 10 Ιανουαρίου η συνέχεια της δίκης
Η κατάσταση αυτή έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενο αίτημά του, όπου ζητούσε να του επιτραπεί να ορκιστεί στον Δήμο Χειμάρρας.
Ωστόσο, το Δικαστήριο έχει απαντήσει αρνητικά στον Φρέντι Μπελέρη μέχρι την οριστική έκβαση της δίκης του.

«Η υπόθεση είναι κακοστημένη, με έβαλαν στη φυλακή με πλαστό ποινικό μητρώο», τονίζει ο κ. Μπελέρης
Υπενθυμίζεται ότι η δίκη του Φρέντι Μπελέρη θα συνεχιστεί στις 10 Ιανουαρίου και έγινε δεκτό το αίτημα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, να καταθέσουν επιπλέον μάρτυρες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.
Στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου εμφανίστηκαν πέντε μάρτυρες υπεράσπισης, ενώ το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα των δικηγόρων να καλέσουν τον πρόεδρο του δικαστηρίου της Αυλώνας και την εισαγγελία της ίδιας πόλης στη λίστα των μαρτύρων.
«Η υπόθεση είναι κακοστημένη, με έβαλαν στη φυλακή με πλαστό ποινικό μητρώο», τόνισε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας.
- Θεσσαλονίκη: 56χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε στο λιμάνι
- Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος αμερικανός πιλότος στο Ιράν
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία

