Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό AKTOR αναμένεται να αποτελέσει ο Κάιλ Γκάι. Οι «πράσινοι» θα λύσουν το συμβόλαιο του 26χρονου σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος δεν υπολογιζόταν από τον Εργκίν Αταμάν το τελευταίο διάστημα, αφού έμεινε εκτός επτάδας ξένων στην Stoiximan Basket League αλλά και εκτός δωδεκάδας στα τελευταία παιχνίδια της Euroleague.
Ο Αμερικανός άσος είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο μετα και την προσθήκη του Κέντρικ Ναν έπεσε πολύ στην ιεραρχία των γκαρντ και οδηγείται προς την έξοδο.
Ο Γκάι έπαιξε σε οκτώ παιχνίδια της Euroleague και συνολικά 14 με τον Παναθηναϊκό. Στην Ευρώπη είχε κατά μέσο όρο 4 πόντους (31,6% στα τρίποντα), 0,9 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ και 1 λάθος σε 10:38 λεπτά. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 5 Δεκεμβρίου και την ήττα από την Αναντολού Εφές, όπου έπαιξε για 1:56.
Ο Γκάι διατηρεί το δικαίωμα να πάει σε άλλη ομάδα της Euroleague, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει στην Ισπανία σε ομάδα του EuroCup.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.