Λίγο πριν αποχαιρετήσει οριστικά το 2023, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram.
Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η γνωστή παρουσιάστρια αφορούσε την επιστροφή της στην τηλεόραση: «Πότε θα επιστρέψεις στην τηλεόραση; Λείπεις πολύ».
Η Δούκισσα Νομικού, η οποία φαίνεται πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα στα τηλεοπτικά δρώμενα, απάντησε: «Κι αν έκλεισε ο κύκλος; Δεν ξέρω αν λείπω, αλλά δεν μπορώ να με ονειρευτώ εκεί πια».
Να σου θυμίσουμε πως την περσινή σεζόν, η Δούκισσα Νομικού συμμετείχε στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα. Ωστόσο, η ίδια αποχώρησε για τους δικούς της λόγους ύστερα από μόλις δυο εβδομάδες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας