Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Μενιδιάτης: «Εκμεταλλεύτηκα το όνομα του πατέρα μου»

Χρήστος Μενιδιάτης: «Εκμεταλλεύτηκα το όνομα του πατέρα μου»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης αναφέρθηκε στην σχέση με τον πατέρα του, Μιχάλη Μενιδιάτη και τη διευκόλυνση που είχε στην αρχή της καριέρας του λόγω ονόματος.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «I love Σου Κου» το πρωί του Σαββάτου και μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης αναφέρθηκε στην σχέση με τον πατέρα του, Μιχάλη Μενιδιάτη και τη διευκόλυνση που είχε στην αρχή της καριέρας του λόγω ονόματος.

«Το Μενιδιάτης είναι παρατσούκλι, τοπωνύμιο, λόγω της καταγωγής του πατέρα μου από το Μενίδι. Το κανονικό μας επίθετο είναι Καλογράνης.

Στην αρχή μου άνοιξαν πόρτες πραγματικά ως γιος του Μενιδιάτη. Αυτό ήταν ένα σημείο αναφοράς.

Όταν έκανα λοιπόν μια συμμετοχή σε μια δισκογραφική δουλειά, την τελευταία μάλιστα του πατέρα μου, λέγαμε μαζί ένα ντουέτο και άλλα δύο τραγούδια, χρησιμοποίησα το επίθετο μου.

«Δεν μπορούσα να το αποφύγω με τίποτα»

Να πω την αλήθεια τότε δεν υπήρχε στο μυαλό μου η σιγουριά ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι επαγγελματικά. Βρήκαμε ένα τραγούδι, το γράψαμε και δεν ξέρω και γιατί το έκανα βασικά. Το να λένε «ο γιος του Μενιδιάτη» δεν μπορούσα να το αποφύγω με τίποτα, ότι κι αν ακολουθούσα.

Στην αρχή το ήθελα πάρα πολύ αλλά, όταν αποφάσισα να μπω επαγγελματικά στον χώρο και μιλούσα με την εταιρεία μου και ανθρώπους που γνώριζαν παραπάνω και καλύτερα από εμένα τα πράγματα, πίστεψαν ότι «έχεις ένα όνομα, το οποίο είναι αναγνωρίσιμο οπότε αυτόματα λόγω του ονόματος θα έχεις μια καλύτερη πρόσβαση σε πολλά πράγματα. Γιατί να μην το εκμεταλλευτείς;». Και το εκμεταλλεύτηκα.

Στην αρχή μου άνοιξαν πόρτες πραγματικά ως γιος του Μενιδιάτη. Αυτό ήταν ένα σημείο αναφοράς. Σίγουρα υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον και άνοιξαν πόρτες αλλά η συνέχεια δεν είναι εύκολη, είναι πολύ δύσκολη» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024