
Οι selfie του ΜακΚίσικ, το απίστευτο δεύτερο ημίχρονο και το… ανανεωμένο τελετουργικό (vid)
Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από το ματς στη Γερμανία κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου
Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στην Γερμανία και πήρε τη νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου (67-94) πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο. Οι Ερυθρόλευκοι με αυτή το τρόπο έκλεισαν το 2023 με θετικό ρεκόρ (9-8) και ευελπιστούν σε έναν καλύτερο δεύτερο γύρο στην Euroleague.
Η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ ανέβασε την παρακάμερα της χθεσινής αναμέτρησης κόντρα στην γερμανική ομάδα από την οποία ξεχωρίζουν οι φωτογραφίες του ΜακΚίσικ με τους φίλους του Ολυμπιακού, το καθιερωμένο τελετουργικό πριν από την έναρξη του αγώνα από τους Ερυθρόλευκους και τα μεγάλα καλάθια που οδήγησαν στην νίκη.
Στο τέλος, ένας μικρός φίλος του Ολυμπιακού αποθέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, λέγοντας του «είσαι ωραίος προπονητής» με τον Έλληνα τεχνικό να απαντάει «ευχαριστώ».
Δείτε την παρακάμερα της αναμέτρησης Άλμπα Βερολίνου-Ολυμπιακός:

- «Ο Γκουαρντιόλα απέρριψε την πρόταση της Ιταλίας» (vid, pic)
- Πυρκαγιές στην Ισπανία: Για δραματική κατάσταση κάνει λόγο ο Σάντεθ – Η Ελλάδα στέλνει δύο Καναντέρ
- Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής της νέας μεταλλικής πεζογέφυρας στην οδό Καλλιθέας
- «Βάλτε κόκκινο κουμπί» – Aνησυχία στις ΗΠΑ μετά την κυβερνοεπίθεση από αυτόνομο σύστημα της OpenAI
- Συμπληρωματικά αγαθά ή άσπονδοι φίλοι;
- Aντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Αγίου Δημητρίου


