Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΟΠΕΚΕΠΕ: Υπέβαλε την παραίτησή του ο πρόεδρος - Αποδεκτή από τον Αυγενάκη

ΟΠΕΚΕΠΕ: Υπέβαλε την παραίτησή του ο πρόεδρος – Αποδεκτή από τον Αυγενάκη

«Μια καινούργια ημέρα ξεκινάει για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η απόσταση που είχε δημιουργηθεί και η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα και του Οργανισμού αποτελεί παρελθόν»

Δεκτή έκανε την παραίτηση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Ευάγγελου Σημανδράκου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης.

Με αφορμή την παραίτηση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο ΥπΑΑΤ δήλωσε: «Μια καινούργια ημέρα ξεκινάει για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η απόσταση που είχε δημιουργηθεί και η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα και του Οργανισμού αποτελεί παρελθόν. Έχω δεσμευτεί ότι θα υπάρξουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η εμπιστοσύνη, η δικαιοσύνη και η διαφάνεια και να διορθωθούν τα λάθη στο μέτρο του δυνατού».

«Να βάλουμε τάξη, να υπάρξει νοικοκυροσύνη και διαφάνεια»

Παράλληλα, πρόσθεσε:«Στόχος μας είναι, να χτίσουμε άμεσα έναν Οργανισμό που θα λειτουργεί σωστά, οργανωμένα, σύγχρονα κι εναρμονισμένα με τις υποδείξεις της κοινότητας, με έναν και μοναδικό σκοπό, την εξυπηρέτηση των αγροτών! Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τάξη, να υπάρξει νοικοκυροσύνη και διαφάνεια!».

Επίσκεψη Στρατάκου στα γραφεία του Οργανισμού

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στρατάκος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο «ΟΠΕΚΕΠΕ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα μπορέσει και πάλι να ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο μέσα στο οικοσύστημα της αγροτικής ανάπτυξης».

Η επίσκεψη του κ. Στρατάκου, που είναι η πρώτη επίσκεψη μέλους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου ύστερα από την ανάληψη των καθηκόντων τους, μετά τις εκλογές, πραγματοποιήθηκε μία ημέρα μετά από την απόφαση του Δ.Σ για τον ορισμό νέων διευθυντών του Οργανισμού.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024