Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Από τύχη γλίτωσε ο κουμπάρος του αστυνομικού που δολοφονήθηκε

Θεσσαλονίκη: Από τύχη γλίτωσε ο κουμπάρος του αστυνομικού που δολοφονήθηκε

Νέες πληροφορίες για το αιματηρό περιστατικό με θύμα έναν 32χρονο άνθρωπος έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Συγκλονισμένη παραμένει η Ελλάδα από μια ακόμα εν ψυχρώ δολοφονία νεαρού ανθρώπου για ασήμαντη αφορμή. Αυτή τη φορά θύμα ήταν ένας 32χρονος αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μπιραρία επί της οδού Κατσιμίδη.

Ο αστυνομικός έπεσε νεκρός από το μαχαίρι ενός 44χρονου Νορβηγού, ο οποίος τον μαχαίρωσε στον λαιμό, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το θύμα επενέβη για να προστατεύσει τον κουμπάρο του, ο οποίος είχε τραυματιστεί από τον δράστη κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που προηγήθηκε με τον 44χρονο Νορβηγό. Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως ο δράστης έπινε αρκετά και είχε δημιουργήσει κι άλλες φορές πρόβλημα.

Ο αστυνομικός που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη

Από τύχη γλίτωσε ο κουμπάρος του αστυνομικού

Ο κουμπάρος του νεκρού αστυνομικού, είναι περίπου στην ίδια ηλικία με τον αστυνομικό, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, γλίτωσε από καθαρή τύχη, αφού σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Voria.gr, έχει μαχαιριά στον θώρακα και μία πιο βαθιά στον αριστερό μηρό, που για λίγο δεν τον τραυμάτισε στη μηριαία αρτηρία, ώστε να του προκαλέσει ακατάσχετη αιμορραγία και να κινδυνέψει σοβαρά η υγεία του.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Ιπποκρατείου και σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήταν καταρρακωμένος από την είδηση του χαμού του κουμπάρου του και αστυνομικού, αδυνατώντας να πιστέψει ότι έχασε τόσο άδικα τη ζωή του, σε μια προσπάθεια να προστατέψει τον ίδιο από την επίθεση του Νορβηγού.

Αύριο στον εισαγγελέα ο 44χρονος Νορβηγός

Αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης ο 44χρονος, Νορβηγός υπήκοος, που κρατείται για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού.

Ο 44χρονος παραμένει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τη συγκέντρωση μαρτυρικών καταθέσεων, ενώ εξετάζεται η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει.

Ο δράστης της επίθεσης αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα, όταν αστυνομικοί των ΜΑΤ – οι εγκαταστάσεις τους βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο μπαρ – άκουσαν φωνές, έτρεξαν για βοήθεια και συνέλαβαν τον 44χρονο Νορβηγό ο οποίος, όπως διαπίστωσαν, είχε μόλις τραυματίσει θανάσιμα με μαχαίρι τον 32χρονο συνάδελφό τους αστυνομικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το φονικό συνέβη αφού ο 44χρονος Νορβηγός – μετά από διαπληκτισμό για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – είχε πρώτα μαχαιρώσει στο πόδι τον κουμπάρο του αστυνομικού με τον οποίο βρισκόταν στο μπαρ.

Όταν ο 32χρονος προσπάθησε να παρέμβει για να προστατεύσει τον κουμπάρο του, τότε ο Νορβηγός τον μαχαίρωσε και αυτόν στον λαιμό με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να χάσει τη ζωή του μέσα σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα ευρύτατα του ιατροδικαστή που είδε τη σορό του 32χρονου, προέκυψε ότι φέρει τραύμα στην αριστερή τραχολική χώρα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και νεκροψία – νεκροτομή.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης που αφαίρεσε τη ζωή του αστυνομικού για ασήμαντη αφορμή και συνελήφθη ελάχιστα λεπτά αργότερα, ήταν σε ακραία κατάσταση μέθης και μέχρι το πρωί δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς. Εντός της ημέρας ή αύριο, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή.

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024